Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Mondial 110 kh modifiye..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Al iste sif bunlarin yuzunden turkiyede motosikletler kotu,olum makinasi vs. gibi lanet söylemler oluyor
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125 kt
    ben devamlı motorla gezdığim ıcın yolda yurürken arkayı görmediğim ıcın huzursuz oluyorum nasıl aynasız kullanıyorsun hayret doğrusu

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    modifiye nerde anlamadım, bi egzoz değişmiş, üç beş sakızlardan çıkan çıkartma? modifiye bu mudur? iyi o zaman ben bi bakkala gideyimde modifiye, rektefiye ettireyim motoru..... tınnnnn
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    modifiye nerde anlamadım, bi egzoz değişmiş, üç beş sakızlardan çıkan çıkartma? modifiye bu mudur? iyi o zaman ben bi bakkala gideyimde modifiye, rektefiye ettireyim motoru..... tınnnnn

Msj ların tamamını okusaydın görürdün.Bunca yaptığım şeyleri yazdım size.İç ve Dış GÖrünü$ diye.Sense işine gelmeden hemen resimlere bak yorum yap.Geçmiş sayfları iyice oku.Görücen neyin ne olduğunu....

Motosikleti
    HoNDa ToDaY
    bence üstündeki bütün yıldızları falan sök öyle daha güzel durur...

Motosikleti
    MoNDİaL KH 100
    bence o yıldızlar çok abartılı olmuş tabi bu zevktir ben orjinalitesini bozmuyan orjinal modifiyeden yanayım
    EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Bu Resimlerde Son Hali.Mademki Yıldızlara Bu Kadar Kızıyorsunuz. Bende onları bir tarafa toplardım.

Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Msj ların tamamını okusaydın görürdün.Bunca yaptığım şeyleri yazdım size.İç ve Dış GÖrünü$ diye.Sense işine gelmeden hemen resimlere bak yorum yap.Geçmiş sayfları iyice oku.Görücen neyin ne olduğunu....

Dediğin gibi forumu tamamen okudum ve yarın haberlerde dağılmış cesedini görsem, sana değil ailene, sevenlerine üzülürüm, o zaman o beden biraz değer kazanmış olur. bu sitde modifiyeli motor yok diyosun. burdaki insanların aklı başında, modifi edenlerde, kaskını takıp, adam gibi kullanır. yazık yaa.aferim böyle devam et

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Dediğin gibi forumu tamamen okudum ve yarın haberlerde dağılmış cesedini görsem, sana değil ailene, sevenlerine üzülürüm, o zaman o beden biraz değer kazanmış olur. bu sitde modifiyeli motor yok diyosun. burdaki insanların aklı başında, modifi edenlerde, kaskını takıp, adam gibi kullanır. yazık yaa.aferim böyle devam et
    Benim ölmemi felan mı istiyorsunuz.Yoksa ben aşırı derecede anormal miyim.?
    herkes ailem me üzüleceğini söylüyor.Onlarla ne alaka:?
    Çocuğunu düşünmeyeni ben mi düşüncem demiyor kimse....

çünkü sen gibiler benim memleketimde de var , her bikaç ayda bir kaza oluyo geçen yıl kaza yapan bi çocuğun annesinin çığlıklarını duydum, çocuk ölmemişti oda bunu biliyodu ama ana yüreği dayanmaz, ben gördüm, senin ebeveynlerin görmesin kaskını tak yawaş kullan yada istediğini yap eğer sevenin yoksa
    bi insanın seveni yoksa bu kadar bencil dawranır

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    çünkü sen gibiler benim memleketimde de var , her bikaç ayda bir kaza oluyo geçen yıl kaza yapan bi çocuğun annesinin çığlıklarını duydum, çocuk ölmemişti oda bunu biliyodu ama ana yüreği dayanmaz, ben gördüm, senin ebeveynlerin görmesin kaskını tak yawaş kullan yada istediğini yap eğer sevenin yoksa
    bi insanın seveni yoksa bu kadar bencil dawranır
    Ben şimdiye kadar şu kanıya vardım o zaman:; yanlış yetiştirlmişiz....
    Sizlerin söylediklerini anlamaya başlıyorum.Hatta anlıyorum ama cadde ye çıkınca işler değişiyo.
    Sonuç olarak ailemi anne baba mı bende sewiyorum fakat moto üzerinde iqen hiçbiri aklına gelmio insanın.
    Bir an için kuş gibi özgür olduğu gelio insanın.
    ama inşallah düzelticeM... Fikrimi ilk defa senin msj ında değiştiriyorum.
    KASK ve AYNAYA ewt.

trafikte adam gibi sür, kendini dizginliyemiyosan para kıy piste çık. bak ne güzel oldu şimdi

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    trafikte adam gibi sür, kendini dizginliyemiyosan para kıy piste çık. bak ne güzel oldu şimdi
    trafikte yaptığım/yapabildiğim tek sey ara gaz çekmek.çevre yolunda basmak.(çin malı ne gidecek ki zaten) pist imkansız.öğrencie bi de daha zoR....anlaşmamız ço0k güzel...
    Siz bana ayna plaka muhabbetti yaptınız(saolun) burlarda ise amasör az- çok kesilmiş muhabbeti war.
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    ya kardeş kusura bakma tüm yazıları okuma imkanım olmadı ama bişey soracam bu 100 kh değil mi sen 110 demişsin
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

Motosikleti
    Honda Ps 150i 09'
    teknoali Yanılıyorsun plaka taktır! yakalanırsan cezası 1600ytl
    ama plakalı yakalanırsan 800 ytl ve motoru ehliyetli birisinin üzerine al.
    Bu arada bence motorun modifiyesi hiç güzel olmamış
    [B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
    [I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    ya gardaş yıldızlarına kızan yok.sen nie anlamıosun.ölmemi mi istiyosunz demişsin.senn ölmeni istemedğimz için bunları yazıoruz işte.ben sırf aynasız ve ekipmansız motor kullanmamı istedikleri için kuryelikten ayrıldım.neden anlamk istmiyorsun.modifiyeli motor yok demişsin.sen benim motorun ilgili topicine gir bak neler yaptığımz orda detaylı olarak var.yani ayna tak güvende ol,kask tak can güvenliğini sağlama al diyoruz sen neden sana karşıymışız gibi düşünüyosun ki.yahu sana illegal bişeymi diyor abilerimiz.lütfen kardeşim.ayrı bi senin açtığın topic te ise beni arkadaşınız yerine koymuyorsunuz falan demişsin.neden öyle düşünüyosunki?şu bi gerçek ki ben ve arkadaşlarım(mersin mt) kasksız motorculara selam vermiyoruz.ama sen uyarıları göz önüne alırsan çok iyi bir arkadaşımız olacağına inanıyorum.sevgiler....
    Orgazma Dudak Büktürür

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    beş yıldızlı otel gibi
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı ddh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya kardeş kusura bakma tüm yazıları okuma imkanım olmadı ama bişey soracam bu 100 kh değil mi sen 110 demişsin
    110 luk silindir atıldı...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama inşallah düzelticeM... Fikrimi ilk defa senin msj ında değiştiriyorum.
    KASK ve AYNAYA ewt.
    işte budur !
    Motosiklet.net'in faydaları
    şimdi motoruna istediğin kadar yıldız yapıştırabilirsin

...................yorumsuz....................... ..

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler