600f'imize Ve Er5'imize Jant şeridi-nasıl Olmuş?
Reklamlar
-
29 Haziran 2008, 00:40
nerden aklımıza geldiyse motorlara cant şeridi yapalım dedik.muzaffer benden önce başlamış hatta ben yanına ulaşamadan sol tarafı bitirmişti gittiğimde(eliçabuk kardeşim benim maşallah)
sağ taraf beni bekliyor diye korktum şahsen, çünkü gittiğimde bir tarafı yapana kadar ter içinde kalmıştı
neyse ben yırttım kendisi uzun bir çaba ve arada çirişle diğer tarafıda bitirdi
ama ne kadar kendisi yapmış olsada usta eli deymesi gerekiyor.son rütuşlar benden
bu şerit olayı gerçekten çok yakıştı motorumuza beraber düşündük başka yakışacak nere var diye, mert(muzaffer1968 kardeşimin oğlu olur) grenajdan depoya kadar var olan dama üzerine şerit geçsek nasıl oluru teklif etti.deneyelim dedik, baktık anca bu kadar yakışabilir
ortak görüşümüz çok güzel olduğuydu
600f'imizle işimiz bitince sıra geldi er5'e
ben yanıma çırağımıda aldım,bağdaşımı kurdum başladım işe
aradabir eli koluda yakarak eksoz tarafından mücadele devam
geldik diğer tarafa iyi yapışması için önce temizlik bu arada kahvemde geldi şükür
nihayet arka jant tamam
geldik ön janta yalnız burada problemimiz var, arkaya ağırlık lazım.mert oturuyor motor banamısın demiyor, genç kardeşim hafif kalıyor
ben ter içinde mücadeledeyim, muzafferden eleştiriler yağıyor, yok hat doğru gitmiyormuş, yok şeriti çok yıpratıyormuşum .yeter kanka diyorum gelde kendin yap, hem kaçmak için bahane
tabi blöfüm tutmuyor restini çekiyor.'çalış amele' ,eh naaparsın boynumu büküyorum işe devam
bi ara kafamı kaldırdımki mert olayı bırakmış gazete okuyor, muzaffer baba koltuğa oturmuş kahve yudumluyor ooh gel keyfim gel beni gören yok
bu arada merti topcase yerinde düşünüyorum
işe devam
iş sonunda resim çekmeyi akıl edemedik .mert beni yolda resimlemiş, gündüz olduğu için şerit pek belli deyil
er5 imizin son halini resimleyemedik ama 600f imiz nasıl olmuş.
bence mükemmel
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
29 Haziran 2008, 00:41
Jant şeridinin kötü durduğunu kim söyleyebilir ki...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
29 Haziran 2008, 00:44
Çok güzel olmuş,gürsel abilerim muzaffer abilerimm elinize sağlık ben çok beğendim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
29 Haziran 2008, 00:47
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Jant şeridinin kötü durduğunu kim söyleyebilir ki...
Kesinlikle süper olmuş ama o aparatlı olanlarınla çok daha kolay oluyor plastik bi makara gii bişey jantın kenarına takıp devammm...
Elinize sağlık
-
29 Haziran 2008, 00:48
harika hangi motora taksan yakışıyor bence
ellerinize sağlık
600f farklı renk deneseniz nasıl olurdu acep onu hayal etmeye çalıştım mavi ola bilirdi mesala
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
29 Haziran 2008, 00:53
ben uğraştım beceremedim ya
Orgazma Dudak Büktürür
-
29 Haziran 2008, 00:58
guzel olmus uyumlu olmus elinize saglik
-
29 Haziran 2008, 01:18
-
29 Haziran 2008, 01:21
demirgursel adlı üyeden alıntı
sağol vascom
biz şerit merit yapıyoruzda nooluyor sanki
anca adana yollarında geziyoruz.senin gibi şöyle bi marmoka uzayamadık
abi deme boyle bak 2 bicibici fotosu
2 selale fotosu
2 balik avlama fotosu koyarim sonra ben biyere gidemiom dersen o yaman gorusuruz
-
29 Haziran 2008, 01:25
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
29 Haziran 2008, 01:28
Çok Güzel Olmuş ellerinize sağlık
-
29 Haziran 2008, 01:37
eline sağlık çok güzel özellikle akşam sürüşlerinde ışık vurduğunda müthiş...
-
29 Haziran 2008, 01:47
Şeritler ve grenajdan depoya kadar olan serıtler cok guzel olmus elınıze saglık
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
29 Haziran 2008, 01:55
çok güzel olmuşlar gri 600f e gri siyah er5 e kırmız şeritten daha güzeli olamaz bence.bende motorumdaki kırmızı şeritleri çıakrdım gri şerit yaptırmaya karar verdm sizce kırmızı rr da gri şerit nsl olur
-
29 Haziran 2008, 03:26
motora ayrı bi hava vermiş süper elinize sağlık geç bile kaldınız ünceden niye takmadınız izmirde yebereler bile takıyor çoktandır siz biraz geç kaldınız bana güre motorları birazdaha al beni yapmış yakışmış
-
29 Haziran 2008, 04:27
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
29 Haziran 2008, 12:36
müthüş olmuş ben bunu bi beceremedm bi kere cektm ömrü 1gün sürdü :D
-
29 Haziran 2008, 22:32
-
29 Haziran 2008, 22:47
-
29 Haziran 2008, 23:15
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekürler, darısı olmayanları
şerit çekemeyi beceremiyenlere gürsel ustam şerit çeker
yaw usta dediysek lafın gelişi hani son rütuşlar biraz daha önemlidir ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler