Pazar günü, beni asla hayal kırıklığına uğratmamış olan kızımızın birkaç fotoğrafını çektim, sizlerle paylaşmak istedim Nazifecik 6000 kmsine ulaştı, pazar günü kahvaltıda deposunu fulleyerek kutladık
Pazar günü, beni asla hayal kırıklığına uğratmamış olan kızımızın birkaç fotoğrafını çektim, sizlerle paylaşmak istedim Nazifecik 6000 kmsine ulaştı, pazar günü kahvaltıda deposunu fulleyerek kutladık
gayet şık bir motor güle güle kullan. tekerin düz bassın..
Kazasız belasız sürüşler,hoca çok yakmıyomu bu ya ?
sağolun =) 4,5 - 5 lt arası yakıyor. benzin artık korkunç bir hale geldi 3,5 ytl ne koysak çok yakıyor sayıyorum ama bu motorun benzin sarfiyatı cc'sine göre müthiş bence. özellikle 600lük bir fazer bile 6lt yakıyorken ben baya ucuza gezdiğime inanıyorum =)
Ya bu motor süper görünüyor.. Beyazı var mı bunun ? Arada karşılaşıyorum güvercin gibi bişey. Alsam heralde karar veremem rengine. Kırmızıda güzel çünkü. E şimdi siyahını da gördüm. İşim zor.
Bu arada nazardan saklasın Allah... Kazasız belasız bin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Teşekkür ederim =) Beyazı yok ama boyatan arkadaşlar biliyorum. Bana kalırsa o kadar da süper durmuyor beyaz. burada satan bir arkadaşın koyduğu resimler var.
http://arakibulaki.milliyet.com.tr/D...dvertID=104408
ben de ilk önce kırmızısını alacaktım ama o kadar da çok dikkat çeksin istemedim. siyah haliyle bile yeterince "bu ne lan? ne geçti bu neydi" bakışları alıyor nexus
içimde ukte olan bir motorsiklet nexus 500 alıp almama konusunda defalarca gidip geldim.gt 250 r aldım son olarak ama yinede arada bir nexus mu alsaydım diyip duruyorum.alıncada yaa keşke gt 250 r mı alsaydım derdim.hiç kullanma fırsatını bulamadım.çok seri ve çok güçlü olduğunu duydum ama denemek nasip olmadı.r6 felan denedik ama bir nexus 500 sahibi tanıdığımız olmadı.eskiden deer 152 sahibi iken nexus'u benimkinin abisi diye görüyordum eğer zaman gelip r6 yada r1 sahibi olduktan sonra tekrar bir sermaye yapabilirsem şehir içi yada yakın şehirler arası için bir nexus 500 alacağım.yuvacık gezisinde ufak bir kaza geçirmiştin sanırım aman dikkat et.tekerin düz bassın
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
O zaman boya olmalı, çünkü nexux eminim. Uzun sözün kısası motorun çok güzel. Ama scooter sevenlere tabii.. Ben bunu bi satayim bir daha scootera binmeyeceğim.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İtalyan motosikletleri mükemmeldir.Scooter zaten İtalyan işidir.Teknolojisine diyecek söz yoktur.Ve yakıt durumları süper dir.Benim motorum şu benzin fiyatlarında bile 15 kuruş yakıyor.İtalyanlara tekrar teşekkürler.
evet yuvacıkta ufak bir badire atlattık, sağolasın =) ben de çok memnunum açıkçası racing tadı da alıyorum, uzun yol touring tadı da. yuvacıka giderken arkadaşlarımızdan biri gelmişti ben xenonu kontrol ederken. "bende de vardı 39000 kmde sattım tık yoktu motorda problem namına, şimdi elimdeki motoru satıp gene bundan alıcam" dedi. ben o esnada 2500 kmdeydim, güvenim arttı motora resmen.
scooter sınıfına sokası gelmiyor insanın sesinden aerodinamiğine kadar farklı bir deneyim gerçekten. hani şehiriçinde yorulmadan trafikli alanda racing kapasiteli bir şey kullanabileyim diyen için gibi
katılıyorum. işçiliğinden kullanılan malzeme ve teknolojisine kadar italyanlar bu işin kesinlikle lideri.
şansın olursa denemeni tavsiye ederim. ben 250liğe kadar çok farklı scooterlar kullandım evvelce. öyle bildiğin gibi değil nexusun sürüşü de sesi de gidişi de bambaşka. 180 yapabilen at gibi diyim kısaca
Bende vakti zamanında çok niyetlenmiştim...
Ama ne biliyim daha önce skutır kullandıgımdanmıdır.. yada öyle sanıyodum.
Vites olsun istedim ne biliyim vites düşür,yükselt arada düşür,gazla,zorla falan...
Ama benimde illaki ilerde almak istediğim bi makine kendisi Allah kaza bela vermesin.. Yuvacıkda çok üzülmüştüm duruma hatta ön maşadan tutup kaldıranlardan biriydim inşallah bi daha yaşamazsın..
Hasan..
hiçbirşeyi değilde ön tarafı yakıyor çok ateşli
çok sağolasın, vallahi sizin ordaki desteğiniz olmasa anlık şoku o kadar hızlı atlatıp keyfimize devam edemezdik, teşekkür ederiz tekrar
yalnız tek falsosu var bu nexusların, kazayla bir yere sürtersen ve hadi o sürten küçük plastik parçayı değiştireyim dersen fahiş bedeller ödüyorsun
Sj's,Valla çok az hem scooter hemde hemen hemen cbf250 ile aynı yakıyor ..Kazasız belasız sürüşler
:P
çok teşekkür ederim, inşallah
abi depo şu an 45-50 civarına doluyor ve beni kemerburgazdan bakırköy beşiktaşa getirip götürüyor 4 gün boyunca. bu tasarrufu ne bir dizel arabayla yaparım ne de 600lük karbüratörlü bir vitesliyle. harika gerçekten
Sj's,Sorması ayıp kaç basıyor
Motoruna kız gıbı bakmıssın Helal olsun
on tarafa cok hosuma gıttı
Nice 6000 kmlere
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
190-200 gören var diyorlar, km ibresi 180, hemen altındaki mil ibresi de 120 gösteriyor(aşağı yukarı 195). benimkindeki yol bilgisayarı 180 kaydetmiş en son. onun üstüne çıkabildim mi görmedim, bakmadım, bakamadım o hız esnasında
teşekkür ederim. daha çok yol gidicez kendisiyle inşallah. nazar boncuğu falan takmıştım 3 tane yuvacık kazasından önce hepsi düşmüştü. takmıyorum artık tırsıyorum
ben bir şey sormak istiyorum askerden gelınce belkı bunlardan almayı dusunuyorum az kaldı askerlıgede bankada param var bırazda kredı cekecem ama kafamda soru var bunlar kayışlımı yoksa zıncırlımı arkada kayıs yerı varda bunlar kaç cc okadar hızda kayışları nasıl kopmuyor arkadaslar yardım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)