Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Nexus görücüde

REKLAM ALANI

Motosikleti
    parasızlık + kararsızlık...
    Çok kaliteli bir motor,siyahı da çok güzel duruyor
    Kazasız belasız nice uzun yollara

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nazifecik 6000 kmsine ulaştı, pazar günü kahvaltıda deposunu fulleyerek kutladık
    Aga ben Tekirdağ'lıyım.
    Bizim buralarda bi 15 yaşında Nazife vardı.Cahilliğinin kurbanı,türkülere konu olmuş,Sonu harap..
    Bu akıllı çıkar umarım

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mondi.playturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bir şey sormak istiyorum askerden gelınce belkı bunlardan almayı dusunuyorum az kaldı askerlıgede bankada param var bırazda kredı cekecem ama kafamda soru var bunlar kayışlımı yoksa zıncırlımı arkada kayıs yerı varda bunlar kaç cc okadar hızda kayışları nasıl kopmuyor arkadaslar yardım...

dostum V tipi kayış kullanıyor. 500 cclik bir motoru kaldırıp ivmelendirecek kalitede bir kayış diye biliyorum. en azından 6000 kmdir ben hiç bir sorun yaşamadım, 10.000de değişecek. daha geç ısınan ve uzun ömürlü olduğu iddia edilen polini ve malossi markalı kevlar kayışlar da mevcut, ama gene onların da çok performans ve ömür farkı olmadığından bahsediyorlar.

bana kalırsa kayışlı olması her türlü daha kolay kullanım ve bakım demek. bunun haricinde şu ana dek zincir aktarmalı tek scooter gileranın yeni çıkarmış olduğu gp 800.

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga ben Tekirdağ'lıyım.
    Bizim buralarda bi 15 yaşında Nazife vardı.Cahilliğinin kurbanı,türkülere konu olmuş,Sonu harap..
    Bu akıllı çıkar umarım

ben de edirneliyim hemşo oralaada nazfeler hatçeler fena gidiye ama bizimki uslu sakin maşallah. kudurtmassan uslu uslu gidiye, kudurtursan çita gibi kaçiye

Alıntı LucaBrasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok kaliteli bir motor,siyahı da çok güzel duruyor
    Kazasız belasız nice uzun yollara
    sağolasın hocam, siyahı özellikle bekledim bundan sonra başka motorum olursa onları da siyah düşünüyorum

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    nazife kendini iyi toparlamiş bakiyorumda ilk günki gibi maşşallah yuvaciktan eser kalmamiş inşallah bu sekli hiç bozulmaz kazasiz nice 6 bin km lere
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Sj's Seni yenicamlıca civarında gördüm arkandan seslendim ama duymadın Masallah masallah tü tü tü
    Gezide hasar alan kısımlarıda yaptırmıssın sanırım tekrar geçmis olsun

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nazife kendini iyi toparlamiş bakiyorumda ilk günki gibi maşşallah yuvaciktan eser kalmamiş inşallah bu sekli hiç bozulmaz kazasiz nice 6 bin km lere
    evet bakımlarından sonra sıfır gibi oldu(çok canım da yandı onları öderken gerçi), hatta fabrika çıkışından kalan 3 mmlik ufak bir gidon açısı sorunu vardı onu da düzelttik, ip gibi oldu nazife bir maaşımı komple elden geçirmeye adamıştım bu kez ben perte çıktım ama allah için hepsine değiyor bu makinelerde.

Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sj's Seni yenicamlıca civarında gördüm arkandan seslendim ama duymadın Masallah masallah tü tü tü
    Gezide hasar alan kısımlarıda yaptırmıssın sanırım tekrar geçmis olsun
    abi kornayı bassaydın ya gün içi devamlı geziyorum zaten gördünüz mü dürtün tek gezerken canım sıkılıyo yollarda

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bakımlarından sonra sıfır gibi oldu(çok canım da yandı onları öderken gerçi), hatta fabrika çıkışından kalan 3 mmlik ufak bir gidon açısı sorunu vardı onu da düzelttik, ip gibi oldu nazife bir maaşımı komple elden geçirmeye adamıştım bu kez ben perte çıktım ama allah için hepsine değiyor bu makinelerde.

abi kornayı bassaydın ya gün içi devamlı geziyorum zaten gördünüz mü dürtün tek gezerken canım sıkılıyo yollarda
    nazife sana olan borcunu uzun vadede fazlasiyla ödeyecektir
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)