arkadaşım bence gitmemiş hayabusa orjinaliyle güzel...tabi zevkler tartışılmaz...
süper olmuş vasco sakın dokunma böle binmeye devam et
Drift Religion
kask harika lejyoner gibi olmus:D
rus filanmi bunu yapanlar???pi sayili bi tarih var:D
..::cavit::..
suzukinin en güzel modelleri 2000 ile 2003 arasındaki GSX-R serilerinin 600, 750 ve 1000 tipleridir, tabi bana göre, bundan sonra çıkanlar hatlarından kaslarından ödün verilmiş, koca 750 lik makina 125lik gibi görünüyor, hele bu kuyruk kısmının tavuk kıçı gibi kaldırılması berbat olmuş.
Sizin hayabusa için söyleyeceklerim ise; hayabusa ön gövde kaplamaları oldukça geniş, dolayısı ile bu arkası ile senkronize olması daha şık görünmesini sağlayacaktır, yapmış olduğunuz kuyruk o kalıptaki makina için zayıf kalmış...
hayalbusa bu hallere düşecek motormuydu olmamış yaw 90 60 50 olmuş sanki
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Bence cok guzel olmus. Hayabusa'nin tek begenmedigim yeri kuyrugudur. Hatta hizlarini alamadilar, yeni kasada iyice scooter'a benzettiler
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Fazla göğüs kası çalışmış badycilere benziyor ve o tek egzost bence 1300cc lik canavarı kabız eder etmesede şahsen ben 1300e çift derim bari kuyruk altı çift egzost olsaydı kuyrukta dolgun dururdu bence
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
beyendim...
ön tarafıda incelttirecem cbr 125 kafası takmayı düşünüyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
süper olmuş yaa ellerinize salık walla
şimdi ben bunu bide hyoyamı uygulasam
bence olmamıs hayabusanın kuyrugu hayabusayı tamamlıyo çünkü
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
ben bir hayabusa hayranı olarak 2008 pek hoş olmamış.tabiri caizse beli kalın alt tarafı küçük kadın gibi olmuş....benzetme için özürrrr.ama napiiim.:queen:
oksijenim eksoz dumanı....
ördek & kaz gibi bisi olmus
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Orjinalinden daha güzel olmus bence
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
bencede
yokmu böle bişi yaptıran ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)