gsxr-1000'e hayabusa kafası koymuşlar bence :D:D
gsxr-1000'e hayabusa kafası koymuşlar bence :D:D
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
on tarafın ovallıgıne uymamıs kuyrugun keskın hatları ama enteresan bı calısma oldugu ortada....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
bunu yapmak nasıl mumkün olabiliyor yaww :D
???nasıl değiştiriyorlar kuyruğu ?
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...smeden%5D.html
Plakalık İptal
hani plakaaaa...
motor harika
yalnız o motora biniyorsun sayın abicim baari o basket ayakkabısından bozma ayakkabını deiştir :D
ayrıca yaban arısına benzemiş
arkadaşların yorumuna katılıyorum gövde geniş ince kuyruk değişik olmuş
hayabusa köytür piliçlerine benzemiş..
işte böyle racinge benzedi =) orjisinden daha ii
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
BENCE BU DAHA GUZEL DURUYOR TEK KELİMEYLE SUPER OLMUS RACİNG HAVASI VERMİŞ : D ÖNDEN HAYABUSA arkadan gsxr 1000
Evet yaban arısına benzemiş . Gerçekten güzel görünüyor .
mODİFİYE cANAVARI
Hayabusa bazı kesimler tarafından kabul edilmemeye çalışılsada bir touring motordur.Bu kuyruk sayesinde ss'e benzemiş ve bence güzelde olmuş fakat aerodinamik konusu kafama takıldı. Acaba yüksek hızlarda sorun yaratır mı?
Süper Olmuş Hayabusanın Tek Kötü Yanı Tipi Biras Kötü Idi O Da Halledildi,paylaşım Için Teşekkürler.
çok küçük kalmış arkaa taraf sanki o haybusa heybetine olmamış
bence çok güzel olmuş arka tarafı iğrençti saten benim hiç hoşuma gitmemişti yandan bakınca motoru biraz daha küçük göstermiş
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Hayabusa'nın tipini beğenmeyen arkadaşlar sanırım yakından incelememişler o motoru hiç. Aşık olunacak çizgileri var. Ayrıca arka kısmının güzelliği en can alıcı yeri onun, neden değiştirmek istemişler ki?:...
Üç boyoz bir kola
bencede güzel olmamıs o gövdeye çok küçük kalmıs bence bozulmuş o güzelim hayabusa.
Orjinalliğe saygım sonsuz ama o kuyruk daha bi tatlı göstermiş Hayabusa'yı sanki arkadaki yük kalkmış gibi duruyo
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
aeoradinamik bakımdan etkili olacağını düşünüyorum.ama olmammş sanki ya
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)