Bugün öğle saati itibari ile bizzat kendim çektim..
Bugün öğle saati itibari ile bizzat kendim çektim..
vay cupa bak hele.... duygulandim ya ne işkencedir bu böyle bu makinanin çektigini kebapçilardaki activalar cekmiyor
Abim Allaha emanet sistemiyle gidiyor maşşallah ne kask var ne başka bişey görüntü güzel amaMotorcu bir aile
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sen dünkü yurdum insanı başığını görmedin galiba.. adam 5 kişi binmişti
valla bizim buralarda 4 genç scooterla uçuşa geçiyolar bu bişeymi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Ben böyle hiç binmedim yaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
imkanı olsa binermi hiç o şekilde
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çocuga ıyı bakın nefes alamıyor. tost olmus. zor bee.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
yurdum insanı yapacagını yapmış gene ne diyelim diyecek bişey yok....
yurdunuzun insanı tabi.parası bol, ayrı bir araba tutup çocuğu arabaylada gönderebilir gideceği yere, ama yinede işkence olsun diye aralarına almışlar çocuklarını
şimdi arkadaşım resmi çektin haberleri yok,(durupta sana özel poz verdiklerini sanmıyorum) o insanlar vatan suçlusu gibi burda resimlerini koydun yoruma açtın.
NEYİ ÇÖZDÜN
o kişiler kendi canlarını senden çok düşünüyorlardır herhalde.
lütfen biraz daha dikkat (resmini koyduğun bir aile, iki üç çocuk çılgınlık olsun diye binmemiş o motora )
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
cocuk bayılmıs bence son nefesını vırıo
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
yazık valla kask filende yok hiçmi düşünce yok bu insanlarda 3 ünüzden 1 i bari taksın bu böle yaa kınıyorum kasksızları kazadan sonra bi ucubeye dönüşünce acaba kim yardım edecek..
cup motorlar çilekeş motordur özellikle taiwan yük motoru olarak kullanılıyor adamla koca koca varil yüklüyolar..
dicek soz kalmadi...
Kesinlikle katiliyorum hocam...
Sen ordaki ailenin fotosunu cekiyorsun o insanlarin haberi yok...
Ustune ustluk buraya konuyu acip birde o insanlarin resimlerini koyup,
burdaki insanlarin yorum yapmalarina sebep oluyorsun.
yurdum insani diye kullanilan tabir ile insanlarimiz yaptigi ilginc davranislari birazcik alaysi bir tavirla yansitiriz ya ,
iste arkadasim o yurdum insani sensin...
Mondial 100 KH'ye 8 kişi binen var burada
hiçbirşey insan hayatından kiii hele ailesinden daha önemli değil... mecburiyet yada çaresiz diyen arkadaşlara katılmıyorum ..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Kask korumasız bınen insanlarda ''koruma alacak param yok abi'' diyor o zaman onlarada kızmamak gerek al 500-1000 YTL lik motor cık sokaklara !!!
Durumu yok biner 3 kişi amenna bir diyecegim yok ama eger artcın varsa hele devamlı bır artcı en azından 2 kask olsun Para yine gelir ama can gelmez dostlarım
PS:gecen sene 1000 YTL ye motor aldım ve imkan yokken borclandım 500 YTL nin uzerinde mont pantolon koruma aldım!!!
Ya adam gibi bin yada binme!!!
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Çok lüzumsuz bi konu olmuş.Bu tür fotoğrafları çok gördük.Şimdi bu aileyi haberleri olmadan buraya koymanın ne gereği var
Ayrıca herkes bilinçli olmayabilir.Hatalı da olabilir.Ama bu onun fotoğraflarını internete sunmak için sebep değil
Bence o fotoğrafları kaldırmalısınYaptığın ayıp çünkü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)