Bir egzoz bu kadar mı kötü durur Hemen değiştir tak bir two brothers
Hayırlısı olsun
ÇOk Güzel Motor Kazasız Belasız Cezasız Sürüşler dilerim.....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
kardeşim bu motor boyalı gibi geldi bana emeğine sağlık güzel oynamışsın gerçekten güzel bende dekırmızısı var istersen kanuni racer kullanıcılarına gir ordaki alımlı racerlere bak kuyruk altı egzozlu falan arka disk çift amatsöt bi bak yeşil racer e kardeşim güzel motor
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
[QUOTE=hasan28;1132416]Yorumlarınızı bekliyorum ;) Boyası orj. Motorumda Extra Boya Yok....
QUOTE]
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ilari-128.html
seni bizim racer kullanıcıları arasına davet etmek isteriz burada orjinal birçok racer var herkes kendi motorun resimi göstersin ama mutlaka bizim alanamızada buyur resmi orda paylaş
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Arkadaş belki 10 sefer yazmış orjinal boyası diye fakat kimse anlamak istemiyor : )
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla fabrikada yapıştırmalar yapıştırıldıktan sonra üzerine cila çekiliyor. (Tahtaya vernik çekildiği gibi) Bundaki maksat boyayı parlak tutmak. Tabi yapıştırmalar yapıştırıldıktan sonra çekildiği içinde yapıştırmaların altı mat kalıyor. Arkadaşta çıkarınca mat görünmüş. Hepsi bu.
Motor gayet hoş duruyor. Tebrik ederim.
bence truncu bi modifiye atsan daha güzel olur...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Benim görüşüm farklı arkadaşlar,
Çıkartmalar bu kadar temiz çıkmaz. Mümkün değil. Boya işlemi yapılmış komple. Ben olsam mesela,Siyah tercih etmem kesinlikle. Çünkü görülmesi az bu rengin. Özellikle akşam ve gece tarfiğinde. Dikkat çekmez. Dolayısı ile az görülürsün. Fakat arkadaş mutlu ise no problem. Çok selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
hay allahım evet boyamiş ama yalan soyluyo arkadaşımız
hayırlı olsun kazasız belasız inş. we tabiki sade motor cok cix oluyor bu arada
görünüşü hoş duruyo..hayırlı olsn abi
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
bu motor boyalı arkadaşlar kim ne derse desin isterse çıksın karşıma boyasız desin inanmam çünki bunun siyahı vardı bende freedom modeli parlak bi siyahtı bu kadar mat olması imkansız... orjinal boyasını komple sökmüştür sonra kendisi boyamış olabilir sen deil ilk sahibi yapmış olabilir...
fakat kesinlikle bu motor mat siyah ile boyanmış...
yaptıklarında güzel çalışma olmuş...
emeğine sağlık...
güzel ama rengine yakışan güzel yazılar yaz onu da becerebilirsen tmmdır
güzel motosiklet be :D güle güle kullan. yapılan tüm olumsuz eleştirilere rağmen alacam bende bir tane...
Rüzel Olmuş........
egzosun o çıkan meme gibi olan uçlarını kestirsen daha şık olur bencee
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)