BU DA BENİM HAYABUSAM ABİ SENİNKİNİN YANINDA SÖNÜK KALDI AMA
BU DA BENİM HAYABUSAM ABİ SENİNKİNİN YANINDA SÖNÜK KALDI AMA
niye hepsi suzuki başka motormu yok
eline sağlık şimdi çok iyi oldu
fireblade1 çalışmalarında birez daha estetiğe önem ver ve ayrıntıya daha fazla gir..Koy karşına resmi bakarak yap.Öyle daha iyi iş çıkar emin ol.
gogo23 ben hepsinden her markadan yaptım da sana sadece bunu görmak nasip olmuş. Genelde parça parça veriyorum ..R1,600RR,636 çizimleride mavcut.Biraz kurcala ulaşırsın
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
yuh be ben ilk baktığımda düz fotoğraf sandım
helal olsun nası çiziyon bu kadar ya?
facebook.com/kaskafa
Eline sağlık arkadaşım, ben de resim öğretmenliği okuyorum ama açıkçası böyle güzelini yapamam
Zaten resim yapmasını da sevmiyorum
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
vayyy canina abi harbiden mütiş olmus ellerine saglik da ben bisi sorcam birasdan bende resim koycam kendi yaptiim ama ben gölgelendirme yapamiom bilgisayardan bi yardim alionmu hani program filan varmi???
tekrar ellerin dert görmesin
ders yaparken
bu geometri defteri arkasina
bu ölesine yaptiim
ya ben nie doru dürüst motor cizemiom yani bir model cizemiom hep aklimdan tasarladiim gibi gidio olsun bunlarda güsel dimi
..::cavit::..
bu müthiş bişey ya.hocam bende uğraşıodum da bu çizimlerle sürücüyü bi türlü yapamıyodum.ama sen coşmussun yahu..cavit sen üstüne alınma mesajı.ben ilk resme yazım.
Orgazma Dudak Büktürür
eline sağlık güzel olmuş
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ya ben kendi msjimi silemiom nasi yapcam ayri bi bölümde yapmiştim ben
..::cavit::..
süper yaa süper abi bide honda beat çizebilirmisin lütfen lütfen
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
guzelll olmussss
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
kardeş hondaya gitsende 1000 rr ı çiziversene eski kasa daha iyi duruyor yeni kasa yanında
gerçekten dediğin kadar var : Şaheser
bravo valla
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Hepinize teşşekür ederim arkadaşlar..
Şu honda 1000 RRa el atayım dediğiniz gbi
.::cawit::. ; yok kardeş ben hiçbi programdan falan yardım almadım..Ne kurs gördüm ne ders!!
Tamamen bilek işi...
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
benimde çizimlerim var ama ekleyemiyorum nasıl olcak
emeyine sağlık süperr.
grenajın plastik yüzeyini, deri ceket dokusunu gayet iyi vermişsin, çizim tekniğini daha öncede sölemiştim belki ama bende uygulardım, neyse önemli olan hatlarını çıkardıktan sonra üzerindeki detaylarla uğraşmak ki bunu başarmışsın tebrikler....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)