Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
resimler acılmıo
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
motorunu begendim güzel olmuş o motora biraz görünüm verilirse varya manyak olur haaaa benim motora verdigim gibi(http://www.motosiklet.net/forum/foto...cer-200um.html) bi görünüm mesela arka sinyalleri söküp fren lambasının sağında ve solunda boşta kalan bölmelere takıp camurlugu söküp arkayı yükseltip önü düşürdün mü al sana heybetli bi motor sadece fikrim ...
umarim aküde bir sorum olmamistir..
eger olursa ltf yaz..
bende h4 8000 yada 6000 lik taktirmayi dusunuyorum..
Arkadaşlar Şu topıcle bı ılgılenır mısınız Burada kı cogu kısı xenondan anlıyor cunkü
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
cok super olmus kardes...
yav kemalettin ben uzeyir antep mt den bu arada foto acilmadi bende benim msn kadermi27@hotmail.com eklersen goruselim
xenonlar araba için çift olarak satılmıyor mu? 85 ytl ye tekli motor için xenon mu var? kafam karıştı
sahibinden comda 90 ytl den baslıyor xenon farlar oraya bak her motor için var
Abiler sımdı bıse sorcam babamın arabasında H4 4300 mu 4600 mu K 2adetfar buldum bunlar ne oluyor sımdıvede benım motora olur mu?
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Oooo Üzeyir Abi nerelerdesin yav!Geçmiş olsun kaza geçirmişsin.Pazar günü inşallah gelebilirsem görüşürüz.Bu arada zaten sen benim msn'imi zamanında eklemişsin.Resimler de bende açılıyor.
Kardeş çift olarak satılıyor ama ben birini aldım.
Motorunda akü kullanıyorsan sorun olcağını zannetmiyorum.
Kemalettin bende 6000 k lik xenon taktırmıstım 1 ay boyunca sıkıntı çekmedım ama sonra aküyü yedi bazıları yanlış bağlanmıs dıodu bazısı yer falan xenonda power saving=35w yazıo bir yardımcı olsan ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)