Hayırlı uğurlu olsun.Fiyatıda hesaplıymış.Görüntüde çok güzel olmuş.Aydınlatmada iyiyse süper
Hayırlı uğurlu olsun.Fiyatıda hesaplıymış.Görüntüde çok güzel olmuş.Aydınlatmada iyiyse süper
ya ark bu tip motorların 2nci el fiyatları ne akdar acaba ?
saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
slm 85 ytl yazmıssın bu fıyata nerden aldın nasıl taktın yazarmısın sevınırım bende dusunuyorum
çok modern durmus abi güle güle kullan.
MuraD THSDLN
hala cvp yok????????????????
Sağol kardeşim
Kardeş Gaziantep'teki araba aksesuarcılarından aldım.Montaj çok basit.
1-Akünün(+)kutbuna xenondaki kırmızı kabloyu bağlıyorsun.
2-Xenon'un duyunu motorunun farına göre ayarlayıp takıyorsun.
3-Xenon'ların üçlü bir fişi oluyor.(kısa-uzun ve şasi diye)Onu senin eski duyunun kablolarına kısayı kısaya,uzunu uzuna gelecek şekilde bağlıyorsun.hepsi bu.
aküde sorun oluyormu kaldırıyor değilmi çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Hayırlı olsun hemşerim çok güzel olmuş..
ya senin motorun aynısından gördüm geçen istanbulda bi semtte onunda ön çamurluğu yoktu
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ya benm normal far çok patlıyor kemal abi neden ki acep sende eskiden olyomuydu?
Orgazma Dudak Büktürür
güzel olmuş gülegüle kullan
bu arada xenon fiyatları ne civarda- motordan motora değişiyor mu ?
Xenon far güzel olmuş ve gece görüşünü mutlaka olumlu etkleyecektir
nevarki motosikletin üstündeki kask için aynını söyleyemeyeceğim
Safebet ancak Polis'den ceza yememeni sağlar ama gerektiğinde hayatını koruyabilecekmi
Bence paralarınızı önce kaza & düşmelere karşı almanız gereken önlemlere yatırın
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)