Tasarım ve teknik bilgiler nekadar dogrudur bilmiyorum
2009 Yamaha R1?
Yüksek çözünürlük için tıklayın
http://img522.imageshack.us/my.php?i...amahar1nm4.jpg
Tasarım ve teknik bilgiler nekadar dogrudur bilmiyorum
2009 Yamaha R1?
Yüksek çözünürlük için tıklayın
http://img522.imageshack.us/my.php?i...amahar1nm4.jpg
eğer tasarım dogruysa. gerçekten cok güzel olmuş.. farları cok değişik görünüyor... grenaj'da azalmalar var. motor daha ön plana çıkmış...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Yane r6 çizgileri hüküm sürmeye devam edecek
Gökhan noluyo sana Topik yağmuruna tuttun bizi.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
naked Olmus r1 valla ama hos olmus
tamam guzel ama cok amatörce bi tasarım bu hatta tasarımdan cok bazı sekilleri birleştirmek diyelim
ayrıca farlar guzel duruyo bitek
true love..
Drift Religion
bence güzel hatta süper olmuş
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Motorda cok ilginc detaylar var aslinda okursaniz gorursunuz. Oncelikle dusunulen bir tasarim oldugunu belirtiyorlar kesinlesmis degil. Fakat egzoz Moto GP modeli ve tamamen yok denecek kadar kucuk. Artik Grenajlari minimalizime indirmisler motor blogunda grenaj bile yok. On hava girislerine daha onem verilmis hiz faktoru olarak
Fakat en dikkat cekici sey Yari otomatik FJR 1300 yeni jenarasyon vistes kutusuna sahip olmasi. Minimum vites degistirme zamani artik motorlarda da onem kazanmaya basladi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arka kuyruk 1000 RR a çok yakın . fakat tasarım güzel.. ... tabiki daha cizim aşamasında.. daha çok degiir bu model (((:
eline saglık ELINT
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
aynalar 10 numara
eksoz agusta
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu foto basbayağı photoshop..
Jantlar Agusta..
Alt grenajlar grenajlar R6
Egzoz Agusta
Kafa Grenajı R1.
.
Ama en üsteki R1 bayağı bir hoş duruyor..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Altı üstü R1 Hayabusacılar Için Birşey Ifade Etmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)