Kafa grenajı ve egsoz oldukça güzel.. Kuyruk kısmı biraz 2008 1000RR ı andırıyo..
Bi de anlamadığım o gaz kolu ne öyle..Baya boşluk vermişler
Kafa grenajı ve egsoz oldukça güzel.. Kuyruk kısmı biraz 2008 1000RR ı andırıyo..
Bi de anlamadığım o gaz kolu ne öyle..Baya boşluk vermişler
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
farlar kendini hemen belli etmiş ilk residehakikaten naket olmuş ama güzel şahsen ben beğendim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
benim kanaatim 2009 da yamaha da kesinlikle kuyruk değişimine gidicek ,, bkz.honda frblade daha kısa ve eskisine nazaran daha küt ... honda 2008 frblade'i ilk teşhir ettiğinde bende çoğu kişi gibi pek hoşnut olmadım kısa ve küt kuyruk,hondanın yeni kasa civic lerde kullandığı daha birleşik daha naturel ön farlar,(ducati r serisinden esinlenildiği bariz),,,, egsoz'u tekrar yana alışı filan ama alışınca ön farların daha estetik olduğunu farkettim nitekim egsozda aynı şekilde görünmeye başladı fakat kuyruk kısmına bir türlü ısınamadım eski model sivri kuyruk daha hırçın daha çekiciydi sanki,yinede tankdaki ve grenajlardaki değişiklere belki bu kuyruk daha iyi uyum sağladığı için bu şekilde dizayn etmişlerdir. umarım ilk resimdeki gibi motor kısmını açıkda bırakmazlar ...
makina harika inşallah bir gun benımde böyle motorum olur
Hayır güzel olmamış,görenler R6 zannediyor.1000 cc'ye binipte 600 cc sanılmak...
vallaha ıkısınede begendım ama en basdakı daha cok hosuma gıttı 2. sıne nazaran....kafa grenajı cok hos olmus ama motor blogunun o kadar acık olması cok hosuma gıtmedı egzozda fena deıl ama kafa grenajı harbıden yaratıcı olmus...
Tek Kelıme ıle ıgrenc Yamahanın Butun ımajını Bosmuz Naked Motora Benzemıs.(benım Dusuncem)bide Bu 2009 Olay Flan Nerden Cıktı Arkdaslar Ortada Fol Yok Yumurta Yok
tek kelime ile mükemmel
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Vay vay vay güzel olmuş kerata acaba Ducatı'den vazmı geçsem yok yaw ben ducatı alayım en iyisi
efendy_iso
Ondan değilde 1000 cc kullananlar 600 cc'yi yanlarına almıyor
arkadaşlar bunlar photoshop çizimleri , 1000rr da gördük olayın ne kadar farklı olduğunu , bu kadar erken düşmez piyasaya r1 görüntüleri...
Sanki biraz 954'e de benzemiş
efendy_iso
Agam onlar dostum deyilki zaten.
Beyaz olanı fena değilde ilk resimdeki 5 para etmez
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
bu fotolar fakee arkadaşlar bunlar kişilerin kendi kafalarına göre başka motorların parçalarını normal motorlara uydurarak tasarladıkları fotolar..yaniş photoshop,hondada 2008 model için çeşiti çeşit resimler koymuşlardı alakası bile yoktu gerçeğiyle,ama tasarım yapanlar güzel yapıyo,fakat koltuk altı eksozu olan kötü tasarlanmış herşeyi başka motyorlara ait ilk motor yan grenajalr hariç güzell
Öncelikle bu tasarımların hepsi feyk :=) ilk resimdeki motor honda vfr nin ön kokpit alınarak dizany edilmiş ikincide ise agusto esintileri var bunların 2009 r1 olma ihtimali 0 :=)
saygılar
Yamaha efsane R1'ini böyle dandik bir naked'e çevirmez. yapılacak şey tam tersine grenajı daha da arttırmak Ducati'ler gibi.
yeni 1000RR yeterince çirkin, bi 5 yıl kadar başka yaratığa ihtiyacı yok bu sektörün
not: Hayabusa = Notre Dame'ın kamburu
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)