elimizden geldiğince hyosung'a modifiye yaptık...!!!
Reklamlar
-
01 Haziran 2008, 10:06
güzel olmuş elinize sağlık, bu arada lastik olkayında şok geçiriyorum, 3 hafta evvel michelin pilot road aldım arka ön çifti 450'ye ucuza aldım diyordum, seninkinğin fiyata şok oldum, bırak çifti sadece arkayı bana o fiyata versin alırım ya =), bu arada bende arkayı 160 istiyordum ama motorcu abim iskontosunu kullanıp lastikçiden alıcaktı verdim motoru gitti geldi 150 takmış, büyük ihtimal daha ucuz oldugu için böyle yaptı, halbuki ben 700 orjinal fiyatınıda vermeye razıydım 160 için, n diyim işte böyle şanssızlık oldu banada.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Reklamlar
-
03 Haziran 2008, 15:49
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
03 Haziran 2008, 18:24
iyide hani bu motorun arka sinyalleri sen yakında aynalarıda sökersin
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
03 Haziran 2008, 18:29
karayılan adlı üyeden alıntı
iyide hani bu motorun arka sinyalleri sen yakında aynalarıda sökersin
orda dur bakalım..beni apaçi sürücülerden mi sandın.her zaman full giyinirim.sinyal değişikliğine gittiğim için söktüm.şuan motorsiklet gereğinden fazla kullanılmıyor zaten.her zaman sinyal vererek dönüş yaparım.elimden geldiğince sıfır hatalı kullanırım.2.modifiye bölümüden sinyalleri göreceksiniz
-
03 Haziran 2008, 18:42
tamam kardeşim sinirlenmeben motorun bitmiş son hali zanettim tekrar emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
04 Haziran 2008, 10:21
güzel olmuş gerçekten değeri 10 lirada artmış hani kırmızı ya herzaman fazladır kırmızıların fiyatı
-
05 Haziran 2008, 13:29
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş gerçekten değeri 10 lirada artmış hani kırmızı ya herzaman fazladır kırmızıların fiyatı
ben gri yada siyahtan yanaydım kısmet kırmızısına oldu.şimdi birbirimizi çok seviyoruz.
-
08 Haziran 2008, 07:38
arkadaşlar bende katılayım dedim size,vala bende de bi ybr var büyütcem nasipse ama sizin şu motorları merak ediyorum recing makinadan önce bi alıştırma mı yapsam acaba yaw ybr bisiklet gibi geliyo yılardır motor kullanırım ama artık zamanı geldi büyütecem siz bana ne tavsiye edersiniz?bu 250 cc baya hoşuma gitti aydın a yakın bir yer varsa bayii olarak söleyin de bidenede ben alem yaw
-
09 Haziran 2008, 21:05
tavsiye ederim.internet üzerinden bir araştırma yapıp sana en yakın bayiyi öğrenebilirsin
-
09 Haziran 2008, 21:28
Çok iyi yapmışsın herşeyi..
Ama sadece yapabilecegin en büyük hatayı yapıp, (sözüm meclisten dışarı) krolar gibi, degişik araba egzozuna benzeyen bir egzoz takmışsın..
Egzoz benden 10 üzerinden 0, geri kalan herşey 10 aldı.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
10 Haziran 2008, 19:46
motor süper ya erkeklere degilde motorlara hasta olmama çok kızılar ama baksanıza şu motora ne tatlı insanın binip uçası geliyor
-
10 Haziran 2008, 20:00
saol iyiiii emek harcamısınızz
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
10 Haziran 2008, 20:01
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Çok iyi yapmışsın herşeyi..
Ama sadece yapabilecegin en büyük hatayı yapıp, (sözüm meclisten dışarı) krolar gibi, degişik araba egzozuna benzeyen bir egzoz takmışsın..
Egzoz benden 10 üzerinden 0, geri kalan herşey 10 aldı.
arkadaşım sıkı takip ettiysen siteyi zamanında bu motorsikleti ben 2.el aldım.ilk sahibi takmış o egzosu.egzos gerçekten muhteşem bir ses veriyor.tabi tipi kötü biliyorum ama ondan önce motorsiklet için başka planlarım var.sıra egzosada gelecek inş.
rebellious_a adlı üyeden alıntı
motor süper ya erkeklere degilde motorlara hasta olmama çok kızılar ama baksanıza şu motora ne tatlı insanın binip uçası geliyor
zaten bir kanatları eksik bence ikisinide aşık olman lasım.biri sana istediğin herşeyi veremez.bilmem anlatabildim mi
-
10 Haziran 2008, 20:03
Elinize sağlık makina süper olmuş..
Şu metzelerler de iştahımı kabarttı.
Ben de alacağım da..
-
10 Haziran 2008, 20:04
pulvo47 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık makina süper olmuş..
Şu metzelerler de iştahımı kabarttı.
Ben de alacağım da..
%100 tavsiye ederim farkı görüceksin ilk andan beri
-
paket olayı orjinal
olmuş
-
motorun güzel olmuş ama keşke ilk önce eksozunu deyiştirseydin hiç yakışmıyor sesi nasıl olursa olsun abez olmuş adı üstüne motor o araba deyil eski sahibi abartmış .saygılar .
-
Kaç ay geçmiş konunun üzerinden ilk defa görüyorum. Emeğinize sağlık. Bu arada hala son fotoğrafları eklenmemiş...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
o deilde...yalowadasın sanırım...bunları yapmanın maliyetini we waktini öğrenebilirmiyim...bende hyo alıcam we yaptıkların hoşuma qitti...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
bu hyo'yu mesut ıspartaya sattı. yeni resimleri için önce benim yeni sahibiyle tanışmam lazım
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)