elimizden geldiğince hyosung'a modifiye yaptık...!!!
Reklamlar
-
Kardeş güzel olmuş en büyük nedeni zaten zarif bir modifiye yapmışsınız abartıya kacmamışsınız o egsozlardan benim bildigim çapırlar gibi patpatpat ses cıkarıo nasıl guzel bir ses mi kötümü bılmıyorum video falan varsa göstersen hoş olur.
tekerin düz bassın Plaka dışında herşey iyi tabi sinyal lambalarıda takıldıktan sonra
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
-
dynner adlı üyeden alıntı
Kardeş güzel olmuş en büyük nedeni zaten zarif bir modifiye yapmışsınız abartıya kacmamışsınız o egsozlardan benim bildigim çapırlar gibi patpatpat ses cıkarıo nasıl guzel bir ses mi kötümü bılmıyorum video falan varsa göstersen hoş olur.
tekerin düz bassın Plaka dışında herşey iyi tabi sinyal lambalarıda takıldıktan sonra
yüksek devir yaptığımda doğal olarak ses bozuluyor fakat ufak devirlerde mükemmel bir sesi var.video fln iş sebebiyle bir türlü fırsat bulamıyorum.inş bir gün koyarım.modifiyenin 2. aşamasına egzos sesinide sizlere göstermeye çalışacağım.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Ufak devirlerde cbr125in seside mükemmel
Videoyu yakın zamanda bekliyor olacagım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
-
-
genç kaptan ben seni bir yerden tanıyormuyum.evet resimlerde ki arkadaşlarla yaptık bu işlemleri fakat o resimler yalovaya ait değil.gördüğün kırmızı hyo satıldı.şimdiki sahibide ciddi bir kaza yapmış ve motorsikleti perte çıkarmış.yasinleri tanıyorsan atla bir ara gel onlarla güzel bir gün geçiririz
ayrıca resimdeki cıbırda şuan bantlarla duruyo..eskisi gibi parlak değil artık.kartal civarında yan yattı oda :(
-
çamurdan da bi gectin mi, o plaka hic okunmaz... niye ki?!
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
abi yazın gelicem yalovaya müfit abilere.görüşürüz. msn i ekledim
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
cezerye adlı üyeden alıntı
çamurdan da bi gectin mi, o plaka hic okunmaz... niye ki?!
çamurdanda geçtim.lastik çamur atıp plakalığı iyice okunmaz hala getirebiliyor.fakat bundan şikayetçi değilim.görüpte napıcaklar benim plakamı
-
playboy_77 adlı üyeden alıntı
çamurdanda geçtim.lastik çamur atıp plakalığı iyice okunmaz hala getirebiliyor.fakat bundan şikayetçi değilim.görüpte napıcaklar benim plakamı
abi senin isim neydi??((25 karakterrtr)))
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
abi senin isim neydi??((25 karakterrtr)))
mesuT.yalovada motorsikletçi olarak kime sorarsan beni tanırlar
msn şuan işte olduğum için açamıyorum.akşam üstü anca ozaman kabul edebilirim
-
bu durumda kimligini de boyayalım?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
mesuT.yalovada motorsikletçi olarak kime sorarsan beni tanırlar
msn şuan işte olduğum için açamıyorum.akşam üstü anca ozaman kabul edebilirim
abi yazın gelıcem yasırle yalovaya buluşuruz.
müfit abilerle biz avcılardan komşuyuz.
eray desen tanır.
grı mondiali olan çocuk
-
METZELER marka.arka 150 yerine 160lık. ön aynı ölçülerde.fiyatını söylemim istersen çünkü inanmazsın
çifti 120 ytl
resimlerde görüldüğü gibi arkadaşım lastik ve jantçı.geliş fiyatına aldım
lastik metzeler marka madem neden duro stikeri yapıştırdın
-
cezerye adlı üyeden alıntı
bu durumda kimligini de boyayalım?
neden olmasın
genç kaptan adlı üyeden alıntı
abi yazın gelıcem yasırle yalovaya buluşuruz.
müfit abilerle biz avcılardan komşuyuz.
eray desen tanır.
grı mondiali olan çocuk
akşam yusufla birlikteydik.muhabbetin geçti.galiba tanıyorum dedi.bekleriM.geldiğinde mesut'da haber verin de yeter..herkes ulaşır bana zaten
murti06 adlı üyeden alıntı
lastik metzeler marka madem neden duro stikeri yapıştırdın
duro'yu önceden yapıştırmıştık.metzeler sticker bulana kadar şimdilik o kalacak.sence çok ince bir detay mı
-
Harika olmus gercekten hyon kazasız belasız kullanırsın inş ..
-
süper olmus yaa daha ne olacak
-
makina çok alçak olmuş yaw , frenlerken geçeceğin bi hız kesicide altı bırakabilirsin ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
makina çok alçak olmuş yaw , frenlerken geçeceğin bi hız kesicide altı bırakabilirsin ...
arkadaşım yorumları okuyup yorum yapmanı tavsiye ederim..o resim üstten bastırarak çektik.espiri misalinde yani
-
01 Haziran 2008, 04:51
fıstık gbi motor...güle güle kulan...!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)