valla kardeş şimdiye kadar gördüğüm en güzel hyosung 250r seninki
valla kardeş şimdiye kadar gördüğüm en güzel hyosung 250r seninki
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
arkadaşım zaten lastik büyüterek performansın artmasını beklemedik.tek amacımız yol tutuşu ve virajlarda yola daha iyi tutunmasıydı.testlerimizide başarı ile geçti
merak etme kardeşim bilinçsiz sürücü değiliz.her zaman full koruma ve sıfır teknik arıza ile gezerim daima.hatırlarsanız üçgen şeklinde beyaz ledli sinyaller var.arkadaşım hafta içi ist'a gidiyor, gitmişken o sinyallerden alacak.motorsiklet zaten iş sebebiyle en çok pazar günleri kullanılıyo(hafta içi yatıyo gibi bişey)alçatmaya geldiğimizde resimde görüldüğü kadar alçalmadı.üzerinden biz baskı yaptık diye okadar alçak görünüm aldı..bir ilanda görüp espirisine çektik o resmi.dediğim gibi herşey her ince detayına kadar düşünüldü.altı sürtme gibi bir söz konusu yok.test edildi onaylandı
artçı koltuğunun boşluk yerine vermiş olduğun tavsiye için tşk ederim. en kısa zamanda bir döşemeciyle görüşücem
1,5 parmak daha inme payı var yığılma yaratmasın diye sadece 2 parmak indirdik.okdar denedik ve bir yığılma yaşamadık
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Bence gayet güzel olmuş daha kalıplı durmuş makına
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Helal olsun kardeşim yakısır sana Yalowa sokakları inim inim inler artıkın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hakkaten güzel olmuşş emeğine sağlık
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
çok güzel olmuş lastiği değiştirmek en doğrusu olmuş zaten.
daha bu gece beşiktaşta ben diyim 10 siz deyin 15 km ile giden bir hyosungun arka tekerinin kitlendiğini gördüm tam bir rezalet yaa
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Özenmiş,beğenmiş bir şeyler yapmışsınız.
Güle güle kullanın.
İşin görüntü kısmı göreceli bir şey olduğundan ben teknik kısmı konusunda bir şeyler söylemek istiyorum.
Çok dikkatli kullanın ve bozuk yüzeyli yollardan uzak durun olur mu?
Çünkü motosikletin bütün güvenlik ekipmanlarını iş görmez hale getirmişsiniz.
Özellikle süspansiyon!!!!!
Sağlam bir hızda motorunuz dalma yaparsa, sizi üstünde kimse tutamaz.
Cantı değiştirmeden geniş tekerlek takmak görünüş olarak belki daha havalı olmuş olabilir.
Ama şişkin tekerlek yanakları ve ek ağırlıktan başka bir kazanç getirmeyeceği de çok açık.
Zaten bir kaç tehlikeli manevrada arka tarafından gezmeye çıktığını görünce yaptığınız hatanın farkına varırsınız.
Tabii küçük ve zayıf bir motosiklet olduğu için bir çok hatanın tolere edilme şansı da yüksek.
Bu nedenle sizi fazla korkutmayayım.
Bu kadar çabayı zehir etmeyeyim.
Güle güle binin ve tadını çıkarın...
Ama yine de dikkat!!!!
Olurmu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
guzel olmus fıyakalı duruyo.kazasız belasız kullan.
arkadaşlar bugün @playboy_77 yanına uğradım motorunu çok merak ettiğim için motor 10 numara olmuş özellikle lastikler ben burdayım diye bağırıyor arka kuyruk biraz yükselmiş tam kıvamına gelmiş çok iyi iş çıkarmış en son merak ettiğim ve forumda tartışılan yere yakınlığına baktım ama hiçte yere yakın değildi abartıldığı kadar yok şimdiye kadar gördüğüm en güzel hyo olmuş motora zaten aşıktım bir kez daha aşık etti beni @playboy_77 bende 1 hafta sonra alıcam hyomu ama senin motoru gördükçe dayanacak gücüm kalmıyor motoru alana kadar bir daha uğramam yanına yoksa kalpten gidicem
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
elinize sağlık güzel yapmışsınız paylaşım için sağolun...
ya motoru geçde telefonun hiç iyi değil ya cok kotu çekmiş
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
o gün acele ile fotoğraf makinemi unutmuşum.sinyalleri mi takıp bir kaç işlem yapınca tekrardan topic açıcam ozaman resim kalitesine hasta olabilirsiniz
guguk iş yoğundu fazla ilgilenemedim seninle kusura bakma.beğendiğine sevindim ama öle ben alana kadar görüşmeyelim yok.en kısa zamanda balıkçılardayız
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
@playboy_77 hocam nedemek o yoğunlukta bana zaman ayırdın teşekkürler ben işin geyiğindeyim görüşmeden olurmu hiç vaz geçilmez mekan balıkçılarda sahile karşı bir çay içelim motoru sattım biliyorsun çaylar benden
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
@playboy_77 belki insaflı olursun çayla kurtarırız diyordum bende beraber gidip motoru alınca esas ıslatmayı yaparız ayıpsın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)