elimizden geldiğince hyosung'a modifiye yaptık...!!!
Reklamlar
-
kuyruk mevzu guseL oLmuş diyen her arkadaşa sonuna kadar katıLıyorum,
diğer yandan yeniLEnen LAstikLerLe birLikte yeni çift şeritte geçseydin keşke motora turuncu beni pek açmadı ( ama kim takar beni o ayrı bi konu )
diğer yandan motoru düşürmenin dez avantajını kompresyon yaptığında teker sağa-sola yattıkken sürtünme oLarak karşında buLabilirsin gibime geLdi taby yanıLıyorda oLabilirim..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Reklamlar
-
-
-
emeğinize sağlık.. güzel olmuş. bende metzeller kullanıyorum.İnanın YBR de bile özellikle Frenaj da cok fark ediyor.. hayırlı olsun makyajlanmış motorunuz
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
kazasız belasız kardeş güzel olmuş iyi günlerde
-
kalyo adlı üyeden alıntı
kuyruk mevzu guseL oLmuş diyen her arkadaşa sonuna kadar katıLıyorum,
diğer yandan yeniLEnen LAstikLerLe birLikte yeni çift şeritte geçseydin keşke motora
turuncu beni pek açmadı ( ama kim takar beni o ayrı bi konu )
diğer yandan motoru düşürmenin dez avantajını kompresyon yaptığında teker sağa-sola yattıkken sürtünme oLarak karşında buLabilirsin gibime geLdi taby yanıLıyorda oLabilirim..
şeritlerin farkındayım.bir yere kopukluk var zaten.kırmızı m3 şerit çekicem haftaya.onunla birlikte ön tekerleğide değiştircem.aslında bugün kü planda şeritte vardı ama benim gibi aksesuarcınında izinli olduğunu unutmuşum.hafta içi bir gün alıcam.sürtünme olayına çok dikkat ettik.yaptığımız herşeyde her ince detayına kadar düşünerek yaptık.ilk önce biz 170lik takıcaktık.170likte sürtünme ile sıfıra sıfır kalıyor.oluyor ama riskli olduğu için 160 lık taktık.150 ile 160 arasında büyük bir kalınlık söz konusu değil.buyüzden sürtünme olayınıda çözdük.yani sürtünme söz konusu değil...
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
harıka olmus ellerınıze emegınıze saglık hakkaten lastıkler cok ucuz olmus...bende alınca xenon far cant serıtlrı on camı sıyaha boyama artcı tutamagınıda sıyaha boyama yapcam motr zaten sıyah olcak...off heycanlandım bak sımdı bıde bu sezona deılde dıger sozana bende bı lastık desımı yapmayı planlıyorum...
kazasız belasız kullan kardes alllah nazarlardan saklasın...
-
Mesutcum güzel olmuş eline sağlık lastikler hakkettn uygun kazasız belasız inşallah
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
harıka olmus ellerınıze emegınıze saglık hakkaten lastıkler cok ucuz olmus...bende alınca xenon far cant serıtlrı on camı sıyaha boyama artcı tutamagınıda sıyaha boyama yapcam motr zaten sıyah olcak...off heycanlandım bak sımdı bıde bu sezona deılde dıger sozana bende bı lastık desımı yapmayı planlıyorum...
kazasız belasız kullan kardes alllah nazarlardan saklasın...
bana kalırsa alır almaz değiştir lastiklerini.orj lastikler çok sert.yol tutuşun zayıf kalır.virajlara istediğin gibi giremezsin.motor frenini sert yaptığında arka hemen yalpalamaya başlıyor.benim orj lastiklerimin durumuda çok iyi ama işte böle kötülükleri var.aşınmış felan değildi.alır almaz lastik değişimine sok motorsikletini derim..bir kullanıcı tavsiyesi sana
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
emegine saglım gerçekten hoş görünüyo ilk deneyimdede sorun yaşamamış gibisin eee hayırlı olsun o vakit
-
zaten hyosungun lastikleri kalın 250cc ye göre.Ekstradan dahada kalınlaştırmak bence mantıksız.Performası artırcağını pek sanmıyorum ayrıca yakıtı fazla yakacaktır.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
güzel olmuş güle güle kullanman dilegimle alt nş sorun çıkarmaz paket sıgıyo ama ya kasis sıgmazsa
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
güzel olmuş güle güle kullanman dilegimle alt nş sorun çıkarmaz paket sıgıyo ama ya kasis sıgmazsa
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
1) Kuyruk olmamis. Neden? Cunku arka sinyalleri iptal etmissiniz. Olmadi beyler.
2) Motoru alcaltarak sakal kisminin yere surtunmesine davetiye cikartmissiniz. bir sekilde muhakkak (umarim tecrube etmezsiniz) yere surtecektir.
3) Lastik yeterince (sahsi kanaatimdir) kalin iken daha da kalinlastirmissiniz.
Yine de emeginize saygi...
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Başlığı görünce nedense içimden " Allah kabul etsin " demek geçti. Çok gerekli görmemekle birlikte zevk meselesi diyorum ve hayırlı olsunu ekliyorum
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Elinice ve emeğinize sağlık.
Bu arada, artçı tutacağını kaldırdığınızda arka koltuğun aralarında oluşan boşluğu kapatmak için, herhangi bir koltuk döşemecisinde artçı koltuğunun içine dolgu yaparak yeniden kaplatabilir ya da GT250 Comet artçı koltuğu takabilirsiniz.
Bir de merak ettim, ön amörtisörleri indirmeniz ani frenajda motorun öne haddinden fazla yığılmasına sebep olmuyor mu? 19000 km.lik eski bir GT250R kullanıcısı olarak, bu motorun ön tarafının fazlaca ağır olduğu kanaatindeyim.
-
benım hyonun okadar alcaldıgını dusunemıyorum ıkı ay sonra altı dagılır heralde
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
Hayırlı Olsun Abi Güle Güle Kullan Alllah Kazadan Beladan Esirgesin
-
Eline sağlık. Zaten güzeldi, şimdi daha da güzel olmuş. Kazasız sürüşler dilerim sana.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
mesut en sonunda yaptırmışsın çok güzel olmuş güle güle kullan darısı başıma artık
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)