Arkadaşlar gördüğünüz gibi dünyanın virajda motoru yatırma rekoru bir ispanyol tarafından supermoto yarışları sırasında kırıldı. Resme bakarsanız gidon yere çok yakındır ve nerdeyse imkansız bir açıyla motoru yatırmıştır...
Arkadaşlar gördüğünüz gibi dünyanın virajda motoru yatırma rekoru bir ispanyol tarafından supermoto yarışları sırasında kırıldı. Resme bakarsanız gidon yere çok yakındır ve nerdeyse imkansız bir açıyla motoru yatırmıştır...
Yuuuhhhh. Obbaaaa. O nasıl bir yatırma.
helal olsun ustaya nekadar güzel yatırmış motoru bravo
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
hemde enduroyla imkansız gibi bişey bu
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
sonra ne olmuş acaba
98 Beygir.....
yaw bu sitede ne kadar çok rivayet var
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ne war ben benim düldül piskiletle bianchi olur kendileri kalitedir...2005 modell...hergün yapıyom bunu..
bıde sonunu gormek lazımdı bu vırajda...ama hakkaten baya yatmıs motor...
REVILIAN kardes bu supermoto konusunda bilgi sahibi olduun belli supermotoya enduro diyen arkadaslar war daha neyse
daha öncede bir başlık açmıştım supermotoların yatma açılarının ss lerden daha fazla olduğu ve virajlı yollarda ss leri nasıl geçtikleri ve hatta yarı toprak pistlerde wrc araçlarını bile fark atarak geçtiklerini... yerden yüksek olduklarından inanılmaz açılarda yatabiliyorlar
şu cbf250 ye bi doyiyim iyice alıcam bi supermoto zaten
Helal olsun. acaba kaç km/s hızla viraja girdi. Ayrıca düşseydi dünya rekoru kıramazdı...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Geri nasıl kalkmış bu vatandaş.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bakın mesela aynı adam burda kalkamamış
http://www.youtube.com/watch?v=SMNAd...eature=related
Ama orda kalkmış işte Resme dikkatli bakarsanız And He Didnt Crash! yazmış yani kaza yapmamış bunu yapınca.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bunu yapan dayıya helal olsun bende enduro alısam direk süpermoto lastik takarım..
bence bu gerı kalkmamıs denecek kadar tatırmısss yuuhh yanı
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)