kask takmayı örenememiş daha ablamız
Hımm bu foto çokça yorumlanmıştı burada ama bu açıdan hiç bakılmamıştı olaya
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
tek kelime edemiyorum yorumsuzzzz
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
neyseki motoru ayaklarıyla sürmüyor ensesini çok sevsede bu kask düştüğünde gene işini yapar
İki kişinin bindiği motor değildir.
şaşı bak şaşır gibi bişe bu yaa.. merak ediyorum acaba Birisi Kekledimi BAK ABLA BU ASIL BÖYLE TAKILIR diye
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Vallahi bilmemek ayip degil. Evet, komik bir durum ama nedense gulemiyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
valla super bı resım ılk defa goruyorum koptum gulmekten garıbım...etraftandamı hıc uyarmamıslar...dusse mazallah boynunu kırar dırek
puahahhahahahahahhahahahhahaha
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yeni bir akım yaratma çabasında olabilir...
Trafikte dikkat çekmek saygı görmenin bir başka yolu
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Galiba yabancı bu teyzemiz yada inşallah yabancıdır türk bayanlarından böyle bi davranış beklemiyoruz
kadın enseye tokat yememek için takmıştır..
çok tip olmuş hee birisi durdursun şunu ...
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
eğitim şart
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hauhauhua yoLda yanımdan böLe bi şey geçse
kaza yapmam an meseLesi )
süpermişş
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Yok artık daha neler
cok enteresan bı yorum katmıs kendıne...ama gulsem mı aglasam mı anlayamdım...
buyrun farklı bi bakış açısı :
bence bu abla arkadaşının kaskını ödünç almış kasksız binmemek için ama bakmış kask kafasına büyük geliyo ve gözlerini kapatıyo. o da yine bilinçli bi sürüş yapmak için kasktan vazgaçmemiş bu şekilde takarak kafasına büyük gelen kaskın gözlerini perdelemesini engellemiş
bi bakın fotoğrafa bu açıdan mantıklı gelecektir.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Eğitim şart arkadaşlar bayan motor eğitimi almamış veya kask kullanan birisinide görmemiş hayatında sanırım. Uzaydan falanmı geldi acaba
Tarlan varsa İçinde Ol, Teknen Varsa Kıçında Ol, İşin Varsa Başında Ol.:cat::queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)