Yeni peugeot speedfightım bu 2. oldu biri dururken 2 ledik araya araya bulamadığım arka çanta demirinide buldum sonunda monte ettikten sonra daha güzel olacak inşallah.Herkesin tekeri düz basması dileğiyle
Yeni peugeot speedfightım bu 2. oldu biri dururken 2 ledik araya araya bulamadığım arka çanta demirinide buldum sonunda monte ettikten sonra daha güzel olacak inşallah.Herkesin tekeri düz basması dileğiyle
Hayırlı olsun kazasız belasız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun ne şeker şey bu böle
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bu ne yaaa bikepics sitesinden kaçmış gibi..
hem bildiğimiz speed 2 değilmi bu neresi 3 bunun ayrıca speedfıght2 lerin en temizi en güzeli olarak göründü gözüme..
ne kadara maloldu sana bu canavar...
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
hayırlısı olsun kardesim . kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun, güzel görünüyo. kazasız belasız binmen dileğiyle
ALLah Kazasız ßeLasız kuLLanmayı Nasip etSin.
ÇohK TatLı ßir MotoSikLet iLk Defa Görüyorum (:
Peugeot un MoßiLetten ßaşka MotosikLet Çıkarttığını ßiLmiyordum...
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
oğuz sen ağzının tadını biliyon vallahi nerden nerden buluyon bole makineleri bilmem en yakın zamanda ziyaret etmeliyim
Herkese Teşekkürler buyur gel dostum
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
gercekten cok guzel bi motor hayırlı olsun içide dısı gibi guzeldir smd bunun, ne gider bu smd dimi
true love..
Drift Religion
kazasız belasız kardeş iyi günlerde kullan hakkatten pek temizmiş aynı yurt dışındakiler gibi çok benziyo
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Güle güle kazasız belasız kullan, çok şıkmış
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
hayırlı olsun,keyifli sürüşler diliyorum...
Hayırlı olsun ALLAH kazadan beladan korusun.
Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:
güle güle kullan bu makinayı 125cc yapsalardı tadından yenmezdi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın...
çok hoşya hayırlı olsun....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)