İlginç bir fikir... Başlığı okuyunca ledleri mavi diye canlandırmıştım gözümde...
Güzel olmuş... Ellerine sağlık.. Motosikletini de güle güle kullan...
...Sergerdan...
İlginç ve göze hoş gelen bir uygulama. Yaratıcı Milletiz vesselam. Ellerine ve emeğine sağlık çok güzel...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
harika olmuş dostum gece güzel bi görüntü olur
çok hoş olmuş eline sağlık
çok güzel bi çalışma olmuş emeğine sağlık tam olarak bi açıklama yapabilirmisin nasıl yaptığın hakkında
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Bunu hız veya devir göstergesi ile uyumlu yapıp araya da açık mavi led koysan o zaman F 16 gibi olabilir. Ama bu da geceleri yanınca güzel görünür, iyi bi çalışma. Ancak 300 derece nedir ki inşallah erimez.
Ellerine sağlık abi.Kazasız sürüşler.
çok güzel bi görüntü olmuş tebrikler
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
güzel olmuş ama.. umarım sıcaktan sorun yaratmaz ledler...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
dostum eline sağlık güzel olmuş...motorun ön farı için bir çözüm bulan
arkadaşlar varsa bi anlatıversinler ya..hangi güçteki ampül marka falan..bende hafif astiğmat var geceleri zorlanıyorum da..
kazasıs sürüşler...teşekkürler
eline sağlık. güzel duruyor. sen bence aynalarınıda değiştir. racer 200S aynası tak.ben taktım. tavsiye ederim. görünüş de güzel , görüş açısıda daha iyi.
selamlar.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
emegine saglık hoş bir görüntü
benim anlamadığım frene basıncamı yanıyor yoksa araç hareket halindemi yanıyor?Hareket halinde çok güzel bir görüntü verir gibime geliyor ondan soruyorum.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Tek kelime ile harika olmuş eline sağlık
çok yaratıcı bi fikir tebrik ederim şık bi modifiye olmuş...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
değişik olmuş ama arkadaşında dediği gibi erir o ya
Sadece frene basınca yanıyo ışte ama akşam gerçekten güzel görüntü olur emeğıne sağlık
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)