2011 model orjinal hali çok daha güzel bunlardan.Tabi zevk meselesi o ayrı
2011 model orjinal hali çok daha güzel bunlardan.Tabi zevk meselesi o ayrı
Motor güzelde senin değil sanırım ama on numara olmuş...
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:34 ----------
Kardeş bu motorda ekstra alman gereken tek şey yanak ve sakal başka hiç bişey yok gerisi motoru yere düşürme işlemidir. Önü gidondan çekiyosun o kadar. Basit ama güzel olmuş bencede.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
---------- Post added at 05:04 ---------- Previous post was at 04:57 ----------
sarı renk yakısıyor harbiden
vatandasin biride cbr 250 sini muhtelif kisimlarini sariya boyatmisti bunlari görünce yine o motor geldi aklima zuhaha
Piyasada Pejo motorları kalmayınca millet bunlara sarmış anlaşılan.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
şu hayvanların genetikleriyle oynamayın.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
sırf şu ybr'leri abuk subuk boyayıp içine ettikleri için yeni kasa ybr almıştım. sonra baktım onun da cılkı çıktı nerde apaçi var çin malı motorları doğanları ve güzelim ybr leri rezil ediyor. bereket artık o apaçiler ybr lerin yakasını bıraktı şimdi driftlerle uğraşıyor. ne renk uyumu ne başka bişey var yazık ediyorlar motorlara.
Zavallılar
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
Zevk meselesi ama değişik zevk bana hitap etmıyor hele ankarada 6 ayna takan arkadaslar ???
buda benim prensesim modifiye denilebilecek bişey yapmadım sadece kendi zevkime göre kozmetik değişiklikler yaptım diyelim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
6.fotoğrafdaki ybrnin deposu farklı lütfen bilen ne olduğunu söylesin ya kafayı yicem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)