Kendimde de ybr esd var ama arkadaşlar kusura bakmayın motorlarınızı haşat etmişsiniz..eleştirilere açık olun bu tip sözler size hakaret değil, benim motorunuz hakkındaki düşüncemdir..sevgiler
Kendimde de ybr esd var ama arkadaşlar kusura bakmayın motorlarınızı haşat etmişsiniz..eleştirilere açık olun bu tip sözler size hakaret değil, benim motorunuz hakkındaki düşüncemdir..sevgiler
nuri bence sarı siyah ybr güzel olmuş hatta ona koso marka aynalardan da takabilirsin çok şık durur bence birde yanlış anlama herkes her gördüğü şeyi sevmek zorunda değil eleştirileride görmemezlikten gel olur böyle şeyler bir aralar bende çin malı cross için bayağa uğraştım gayette istediğimi yaptım ha kızıcaksan benim gibi yap hiç koyma resimleri foruma banada yapamazsın olmaz bimem ne diye hem bilmediği yapmadığı hatta takıcam dediğim malzemeyi canlı olarak görmeyip kulaktan dolma bilgilerle hava atmak eleştirmek hatta kıskançlıktan dolayı aşşağılayan bile olmuştu ama sonuçta yaptım oldu yani o yüzden sen seviyorsan içine sindiyse güzeldir kimseye kulak asma bide hella flush sticker tamamen değilde daha az kullansaydın ön çamurlukta sanki daha hüş durucakmış gibi geldi biraz hareketli kalmış sanki
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
bu modifiye işini antalyalı ve manisalı arkadaşlar çok ilerletmiş ya !!
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
bu manisa çok çılgın biyer.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben seviyorum böyle gençlerin birşeyler yapmalarını, gelecek vaad eden şeyler bunlar.
yanlız şu motorlara ayna takın çocuklar. bu gün önemsemediğiniz herşey yarın keşkelerle geri döner size. bir abi tavsiyesi.
What goes around, Comes back arround...
bir araçta iyi bir modifiye olması için araç fiyatının 2-10 misli masraf yapılır.
örn: bir motosiklet 3000tl ise 6000-30000tl arasında bir modifiye işlemi yapılırsa birşeye benzer.
aksi halde az para çok iyi bir sonuç heleki imkanlarda sınırlıysa asla alamassınız.
o bir tarafa motosiklette yapılmaya çalışılan herneyse emek olduğu için saygı duyarım, lakin bazı arkadaşların modifiyeyi hayalindeki motorsiklete benzetmeye çalışma olarak görmesi hoş değil.
mesela bir cup motora ne yaparsanız yapın bir ss havası veremessiniz.
o adam bir şekilde hedeflediği motoru satın aldığında veya sahip olduğunda modifiyecilik veya benzetmecilik onun için bitmiştir.
işte buda yurdum insanın genelinin düşük alım gücünden kaynaklanıyor. iyi bir touringe,ss e, shopper,vs sahip olmak zor gerçekten çünkü bir sigortalı çalışan için baya külfetli ağır bir olay en azından 2. el için ortalama 10 000 tl-15 000tl için
Maddi durumu iyi olan arkadaşların motosiklet üstünde yaptığı değişikler ile maddi durumu düşük olan birinin değişiklikleri asla bir olamaz.
Daha çoooooook yolumuz var avrupadaki veya amerikadaki tuningçiler gibi olmaya biz 3. dünya ülkesi oluğumuz sürece bu asla değişmeyecek kendi kenimize mutlu olmaya bakalım. yurtdışındaki motosikletlere iç çekelim fiyatının düşmesini bekleyelim, devletin aldığı verginin düşmesini bekleyelim
adamların ortalama maaşının 3000-15000dolar olduğu batılı toplumlarda bizim hayalini kurduğumuz motosikletleri adamlar 1 ay veya 3 ay çalışarak sahip olabiliyor.
örn: iyi bir japon ss yurtdışı satışı 12000-13000 dolar seninde aylık kazancın diyelim 4000dolar 3 ay sonra istediğin motor elinde kıymetini bilirmisin buda ayrı bir soru
bu işte durum
sen yurdum insanı 1000-2000tl maaş aldımı iyi diyoruz ama bir motora sahiop olabilmemiz için hesaplayalım
maaşın 1500 tl motr 30 000tl yani 20 ay çalışıp parayı hiç yemessen ancak istediğin motosiklete sahip olabilirsin ve bzi bunu yapıyoruz
hal böyle olunca riske etmemek için malımızı limitleri zorlayamıyoruz. rahat olamıyoruz
kendimizi geliştiremiyoruz malımız kıymetli birşey olavak diye korkuyoruz aylarca çalışıp masrflarını çıkartmak var sonunda
yaaaaaaaaaaaaaaa
işte
ülkem tuningi
aynasiz ybr ybr degildir ayna şart
"Adım, Admin..."
ayrıca fotolarda motosikletlerde ayna yok biryerlerde motoru sergiliyorsanız kullanmıyorsanız birşey diyemeyiz ama trafiğe o motorla çıkıyorsanız
motorlarınıza lütfen ayna takınız merak etmeyin ybr lerin aynası yaptığınız sürate göre rüzgarı kesmez
ayrıca o plakalarıda kıvırık L şeklinde amaç ne? radar falanmı? eğer oysa
Necip bey briyantinleri olur mu? Şaka bir yana egzoz olayı bende seviyorum ama komple manifolt ile olacak.Orjinal egzozu istediğimde 10 dakikada takacağım.Bu arada Ekrem üstadımızda forumumuzda sevilen birisidir.Forumların amacıda tartışarak doğrulara ulaşmak olduğu için alınan bütün yorumlar hoşuna gitmeyebilir hocam.
Sagolasin Fatih.Kalp kirmissak affola.Fakat anlatmak istedigim maddi olanaklar kisitli bile olsa motosikletin ustunde yapilacak degisiklikler guvenli surusu bozmamali.Burda herkes senelerdir bunu anlatiyo zaten.Aynasiz motorlar azalsin istiyoruz ki saka makinesi gibi sacma gruplar cogalmasin.
EleştiriLerede , beğeniLerede Çok teşekkür ederim arkadaşLarım abiLerim. Evet hakLısınız ayna şart ve Lazım ama böyLe bir modifiyeye Ayna ' nın Pek gideceğini sanmadığım için takmadım.
Herşey iyi güzel hoş da. Halen üzerledınde fabrıka cıkısı lastıkler var !!!
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
LastikLer DubLex' Tir Irc markaLıdır. Arka Lastik yarıs Lastiğidir. OrjinaL deiLdir saygıLar.
http://sp2.fotolog.com/photo/34/7/30...14970408_f.jpg Motoru bu hale getirmenin maliyeti ne kadardır ?
150 TL Egzoz
60 tL Egzoz Boğazı
120 TL Dublex Lastikler
220 TL Xenon Far
120 TL Sakal (Silindirin Altında)
55 TL Depo Koruma Pedi
45 TL Kaymayan deri koltuk kaplama
25 TL Hella Flush (Ön Camurluktaki Yapıskan)
100 Tl Jant Boyaması , Ufak Boyanan Yerler , Depo Altı korumasının boyanması Sakalın boyanması.
100 TL Sinyal,Elcik,Korna, Vs Vs Lerinde topLamı.
TOPLAM 995 TL ' Dir Kardeş.
Hepsi birbirinden iğrenç olmuş bi halta benzememiş midem bulandı bi de modifikasyon değil o yapılanlar; AKSESUAR denir onlara.
at ve kelebek...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)