Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

YBR mi dediniz..? Tunning45

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bence de hiç hoş olmamışlar. Fakat gençler enerjilerini bir yere yönlendirecekler işte . Kısıtlı imkanlarla da bu kadar oluyor.
    En azından sürüş güvenliğini etkileyecek oynamalar yapmasalarmış vede ayna ve kask gibi ekipmanlarıda tam olsaymış biraz daha saygı gösterebilirmişim.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bu daha öncede tartışılan bir konudur. Fakat bakınız 61 bin beğeni. Motosiklet nete bakınız 19 bin beğeni buda işin trajikomik tarafı işte
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu daha öncede tartışılan bir konudur. Fakat bakınız 61 bin beğeni. Motosiklet nete bakınız 19 bin beğeni buda işin trajikomik tarafı işte
    Aynen öyle,malesef.Söylenecek hiçbişey yok.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    siyah jantlı motora beyaz kalın lastik şeridi yapan arkadaşlara sesleniyorum.yazık etmeyin nolur !!!

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sırf böyle acaip acaip süs yada modifiye diye nitelendirilen bütüne bakıldı mı hiç bişi ifade etmeyen şeyler yüzünden ybr ve cbf almaya korkar oldum

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Emek var tabi ama orjinali her zaman daha güzel olmuştur bana göre.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Vay arkadas ben tek ayna ile zor kullanıyorum aynasız nasil kullabiliyorsunuz bu aletleri ölmeden valla helal olsun :S
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkçe konuşalım öncelikle.Motoruda sanırım drag yarışlarında kullanıyorsunuz sadece,aynalar olmadığına göre başka bir seçenek kalmıyor.
    sanane benim kendi vidiomdan ?sanane benim türkcemden sanane benim resimlerimden modifiye anlayısımdan ? kardeş burası toplu paylaşım sitesi sana düşünceni soran olmadı ya beğenirsin yada susarsın 2+2 daha 4 eder ;)

Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    savaş davulları çalmaya başlayınca,apaçi otu çekip kafa kıyaklaşınca,kendini kutsal klan desenleriyle boyar,kafayada bir tüy olay tamamdır..aynı şeyi aralarında kutsal bir bağ olan at larınada (düldül-karakaçanlarına) yaparlar...kına vururlar,boyarlar,kulaklarını keserler,kuyruklarını keserler,hayvanların şekillerini bir halde değiştirirler...;)

galiba bu arkadaşlar öyle bir psikolojik hal içerisindelerki kendi aralarında yapacakları yarış,kapışma,hava atma (apaçi savaşı)olayına kendilerini çok kaptırmışlar,ybr lerinin kulaklarını kuyruklarını kesip kutsal klan desenleriyle süsleyip bezemişler kafalarda kıyakki apaçilerin başlarına taktığı tüyleri (kask)felan atlamışlar olayı merak ettim olaya başlamadan ateş dansı felan yapıyorlarmı acebaa

birde link var buyrun yorum size kalmış.....
    http://www.youtube.com/watch?v=fINigo_AAS0
    sanane ki benim vidiomdan ? seni neden ilgilendirsin ki bu olan biten ? sana fikrini soran yorum isteyen oldumu ? neden ortamı geriyosun ? gereksiz kelimeler tüketiyosun ? amacın ne ? kimsin ki sen ? toplu paylasım sitesi burası. bende paylasımımı yaptmı admin sakınca görmedi silmedi. sana fikrini soran olmadı kardeşşşş...

www.motosiklet.net saygılar

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ilk sayfadaki ilk resimdeki ön çamurluk güzel olmuş...(yeşil olan)
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Buda ybr nin Son hali.

Manisa Modifiyeli ybr 45 ec 941

www.motosiklet.net saygıLarımı sunarım <3

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı nuriomak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanane benim kendi vidiomdan ?sanane benim türkcemden sanane benim resimlerimden modifiye anlayısımdan ? kardeş burası toplu paylaşım sitesi sana düşünceni soran olmadı ya beğenirsin yada susarsın 2+2 daha 4 eder ;)
    Kimsenin düşüncesini fikrini zikrini önemsemiyorsan NEDENNN PAYLAŞIRSINIZ boyle saçmalıkları boyle edepli-saygın ortamlarda ozaman...Amacın onaylanıp,aferin almak,pohpohlanmak,alkışşşş almak değildi sanırsam...

Benden sana KOCAMANN YILDIZLI AFFFERİNN....devam et koçum,Nede olsa bize ne
    .....

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı nuriomak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vidion al senin olsun be Senin nasıl paylaşma özgürlüğün varsa benimde yorum yapma hakkım var.Ki çokta önemli değil zaten böyle rezil olmuş motorlar için fazla yorum yapmaya değmez,güzelim motorlar heba olmuş sizin gibi apaçilerin elinde.Ahmet arkadaşımız gibi bendende sana yıldızlı aferin koç,devam

Bu fotoğrafları burda paylaşıyorsan sadece övgü mü bekliyosun.Övgü bekliyosan yanlış yerdesin.Ne güzel memleket,övülünce mis,eleştiri gelince olumsuz yorum gelince sanane Forumu kirleten bi topic olmuş fazla tartışmaya gerek yok sana kolay gele

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    nuri bu ybr nin depolar sanırım pasta cila lı bende bu yaz yaptıracağım yapacak adam buldum hemde beleş yapacak bende derin çizikler yok fakat silme ile oluşan bez izleri mevcut eğer bunlarda pasta cila yoksa nasıl parlatıldı bunlar?
    artı ön çamurluk güzel yapıştırmayı nerden temin ederiz nasıl yapıştırırız bende 19 lu yaşlarda olsam bende böyle kendimce karizma bi motor yapardım ama malesef yaş ilerlediği için bilinç motorcu gibi takılmak şart aslında benim de kanım kaynıyor bende ybr ile böyle takılmak isterim..
    ama egsozu değiştirmem yakıt fazla olmasın diye..
    geri kalan bence güzel sen kimseye bakma hayat senin istediğin gibi yaşa ve eleştirilere karşı da açık ol benden demesi...

saoLasın abii. ben sık sık cila atarım motora onun parlatma etkisi çok var. ayrıca ön camurluktaki yapıskan hella flush tur reklamcılardan temin edebilirsin. egzoz' a gelincede pek fazla yakıt arttırmıyor. ama gidişte biraz performans artıyor abi. çok teşekkürler abi saygılar

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    nuri abisi bu cila yı kendi mi atıyorsun ve marka adı link varsa veririmisin?
    ayrıca o yapıştırma tek parça mı yoksa iki parça mı?
    çamurluğu söküp yapıştırıldığı belli birde yapıştırırken olduğu gibi bütün yapıştırılıp altını falçata veya maket bıçağı ile mi kesiliyor...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nuri abisi bu cila yı kendi mi atıyorsun ve marka adı link varsa veririmisin?
    ayrıca o yapıştırma tek parça mı yoksa iki parça mı?
    çamurluğu söküp yapıştırıldığı belli birde yapıştırırken olduğu gibi bütün yapıştırılıp altını falçata veya maket bıçağı ile mi kesiliyor...
    abii herhangi bir aksesuarcıdan bildiğin bi cilayı al motorun parlatmak istediğin yerine pamukla sür kurumasını bekle ve daha sonra temiz kuru pamukla sil sonra temiz bi bezLe sil. o yapıstırma senin nasıl istediğine bağlı abi fön makinalarıyla yapıstırılıyo maket bıcağı makas vs kullanarak yapılıyor. zaten reklamcı kendisi yapar abi

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    saol nuri arada bu sayfaya yaz ok...

çamurluğa sürülen cilayı anladım. peki aynaları sökecek kadar uçabilmek için kafayı neyle cilalıyoruz?

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler