güzel modifiyeler yapmıssınız...tebrik ederim....
kimse kimsenin zevkine,tarzına karışamaz ...iştedigi gibi motorunun üzerinde degişiklik yapabilir ..sankı siz bineceksınız o ybr lere ...begenmediysenız nie alaycı alaycı mesaj yazıyorsunuz ...
güzel modifiyeler yapmıssınız...tebrik ederim....
kimse kimsenin zevkine,tarzına karışamaz ...iştedigi gibi motorunun üzerinde degişiklik yapabilir ..sankı siz bineceksınız o ybr lere ...begenmediysenız nie alaycı alaycı mesaj yazıyorsunuz ...
t_u_runcu eyw. kardeşim saol
bırak eğlensinler...
vala emege saygı burda modifiye yapanlar kendi iç dünyalrını yansıtmışlar hepsinde kulanıcının kendi imzası var saradan şeyler degil bence cogu da güzel yapmış zevkler ve renkler meselesi
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
çok güzel bir motor mersin de tek herhalde ben ilk defa görüyorum böylesini
yamaha ybr diil mi o
saol zion1 kardeşimmm
GS'Lİ ewd ybr kardşm ybr birazil
dosstum aslında bunda hiç modifiye yok tamamıyle orjinal bu turkiyeye sınırlı sayıda geldi o yuzden cok yok yeni ybrlerden cok farklı hem gorunus hem guc bakımından bu 12.5 bg
http://www.yamaha-motor.com.br/Cmi/Pagina.aspx?709
burdan bakabilirsin özelliklerine
Lafını diğerine kitleyen hemen ardından saygı duyuyor, Fotoya bir sövmediği kalıyor Kamilin, sonra da zevkler renkler diyor...
Çok tuhaf bir başlık bu yahu... İlk başta resimler tuhaf gelmişti ama yorumları görünce resimler sıradanlaştı benim için...
"Yaylalı" derler buralarda böyle bol renkli ışıklı, cart renkli şeyleri sevenlere...
Komik... Kara mizah tadında...
...Sergerdan...
sana göre komik bizim ise yaşam tarzımız..
digiboy biz zaten lojmanda oturuyoruz halen orda motor sahibide hala benim benim peder askerde
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
renkler ve zevkler kelimesini ben kulandıgım için üzerime alındım bu yazıyı ...
bak canım kardeşim burda yazılanları nasıl bir ruh halinde okursan öyle anlarsın ben ben cogunu begendim güzel olmuş bazıları demek istedim ve zevklar ve renkler tartışılmaz ortada bir emek var saygı duymak gerekir demek istedim sen yanlış anlamışsın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
yeşil siyahı çok beğendim.emeğinize sağlık kazasız belasız.
erdal 3323 senin bu ybr biraz honda yı andırıyor görünüş bakımından
kimse alınmasın ama modifiye derken neyi kastediyoruz.
benim bildiğim modifiye ya 1950 -80 model araçlara yapılan modifiye.(lcd,bilgisayar vs.)
bir diğeri ise uçak motoru takılan araçlarla oluşturulan modifiye.
ybr nin gücü belli hızı belli.egzosundan f16 sesi duysan ,görünümünü manyak yapsan yine ybr ybr dir.ybr güzel motordur kötülemek için söylemiyorum.
modifiye yapmak için de iyi para gerekir tabi.bu yüzden sizin yaptığınız modifiye yinede şartlarımıza göre modifiyedir..
ıyı dıyelım ıyı olsun fıkrımı solemım kımse yanlıs anlamasın
emegınıe saygılar
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bizimkisi aksesuar.....
sadece seyret..!
ya neyin tartışması yapılıyoki burda şu güzelim motorları neden çoğu kişi beğenmedi anlayamadım acaba beğenenlermi çok zevksiz yoksa beğenmeyenlermi adamlar bi emek vermiş inanın ben kendi motorumu yıkamaya bile üşeniyorum adamlar uğraşmış didinmiş nasıl olmuş diyincede olmamış derseniz ozaman nerde bu emeğe saygı ben yine söylüyorum aralarında çok geçerli motorlar var
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)