Olsun kanka düşünmen yeter..
Olsun kanka düşünmen yeter..
Hepsi birbirinden rezalet...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
senin görüşün Ö.Z.€.R saygı duyarımm...
zorla beğendiremeyiz kimseye
valla ben buna hasta oldum açıkcası
erdal senin motor da güzel. nerden buldun brezilya malını ya ? bende sipariş verim
Ö.Z.€.R kardeşim sen yap Cup ve commuter makinelerden başka makinaya modifiye bizde eyw. diyelim.
bükemedimiz bileği öpmesini bilirizz.
bizimki mod deil aksesuar sadece onuda belirteyim
emeğe saygı duyuyorum tabii ki
ancak
özer'e de katılmadan edemiyorum
zevk meselesi tabii ama daha kaliteli işler çıkarabilirsiniz isterseniz diye düşünüyorum...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Luxor yorumun için saol haklısın..
Ö.Z.€.R kardeş başlıkta ne war modifiye demioz ki :D
Neyse arkadaşım, ben düşüncemi söyledim sen alınganlık yaptın.Cup veya Commuter motosikletim olsa asla tuning (artık sana göre ne anlama geliyorsa) yapmam. Sağlıcakla kal...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
eyw. saolasın tunning bnm hayalim ondan tunning45 diorum o bu motorları kapsamıo onu resimleri weren olarak demiştim. kusuruma bakma alıngalık yapmış olabilirim çünkü 8 senedir motorlarla uğraşıom 1 günüm motorsuz geçmemiştir onun için yanlış anlama yoksa kimsenin kalbini kırmaya değmez
Allah Emanet Ol...
Güzelim ybrlerin ancak bu kadar canına okunabilir.Kutlarım!
zevk meselesi :D
saygı duyarım
şşş kimler var burda çıkar o yeşil ybr yi ordan
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
heavy_incitement kanka manisalısın galiba
eren ben tanımadın mı??? ledow chopper diyeyim sana tanırsın belki
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
yok walla abi tanıyamadım yeşil motorun sahibi sandın herhalde beni ama bnm deil o
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)