Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İşte Size YAMAHA YBR 125!!!

REKLAM ALANI

Alıntı COMPACT5555 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotoların hepsi aynı yerden çekilmiş farklı karalerden al önden falan bu arada hoş geldin
    şimdilik yarın avatarımdaki resmi 2 tane önden yandan koyarım pazar günü hava güzel olursa her açıdan çekerim... gönül isterki modifiyenin %100 ü bitmiş şekilde koymak ama zamanla herşey en yakın zamanda yapacaz bi güzellik "beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır" demişler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

güzel motor allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah

eywalla kardeşim sğlasın

maxx75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    iyi tamamda ben taktım bu ayna mezusuna...karizmayı başka kısımlarda arasan iyi olur...egzos fln...
    2 W H E E L S R I D E R

Alıntı maxx75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi tamamda ben taktım bu ayna mezusuna...karizmayı başka kısımlarda arasan iyi olur...egzos fln...
    az kaldı arkadaşım en geç 2 hafta sonra ybrye nasıl karizma yapılıyo anlarsın..ben buna abart egzos takmıştım normal devirde çok ses yapıyo+benzin yediği için tekrar çıkardım zaten bundaki ses piyasadaki ybrlerin sesinden çok farklı

maxx75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PIAGGIO X9 250 EVO'06
    Alıntı gs_boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az kaldı arkadaşım en geç 2 hafta sonra ybrye nasıl karizma yapılıyo anlarsın..ben buna abart egzos takmıştım normal devirde çok ses yapıyo+benzin yediği için tekrar çıkardım zaten bundaki ses piyasadaki ybrlerin sesinden çok farklı

karizmanın nasıl yapıldığını senden iyi bilirim be canım o konuda süphen olmasın...enazından sinyallerimde çorap yok...orjinal şeylerle uğraşıyorum
    bir de anlamadığım birşey var niye bu kadar kabullendirme çabasındasın onu anlamış değilim YBR işte (ybr sahipleri kızmasın lütfen özür diliyorum normalde severim orjinal halini...)ne beklersin en fazla...ne bu kendini yüceltme çabası onu anlamış değilim...neyse sen yap karizmanı aynalarını da takma...ama yakında karizma yapıcam diye sakın farı falan sökeyim deme...aman haaa...başlığı görünce büyük bi hevesle açtım ama sonu hüsran oldu...neyse kal sağlıcakla...kazasız sürüşler iyi modifiyeler...(yakında yeni bir konu açıcam takip et olur mu...biraz fikir edinirsin)
    2 W H E E L S R I D E R

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Aynalar yok, plaka kıvrılmış
    Ama motor tip olarak güzel.Aynalar olsa da güzel olur motor, jantlar güzel olmuş

Motosikleti
    biraz nakitte, biraz da vakitte problem var.
    bekliyoruz
    Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:

esp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er-5
    Bende jantları beğendım özellkle sürüş esnasında güzel durablr ama bence de ybr'a çok fazla masraf etmesen yahu yenı bı motor almaya odaklansan daha ıyı olmaz mı
    ''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''

Alıntı esp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende jantları beğendım özellkle sürüş esnasında güzel durablr ama bence de ybr'a çok fazla masraf etmesen yahu yenı bı motor almaya odaklansan daha ıyı olmaz mı
    sğl dostum yorumun için..şuanda benim ybr 8000 kmde daha adam akıllı açılmadı bile ,motorun tam verimini tam zevkini yaşamadan başka motor almayı düşünmüyorum.ybr bi başka ya kullanım kolaylığı parça sıkıntısı olmaması iyi şuanda...bu arada bişey daha belirtmek istiyom bu makinayı beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez zorla beğendirecek deiliz olumlu olumsuz yorumlara herzaman açığız

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    güzel motor güle güle kullan arkadasım

esp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er-5
    Evet zaten kmse bırbırını yermek ıçın bu sıteye üye değıldır yorumlar şahsı oluyo zaten ama ybr sağlam makıne :D
    ''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''

Alıntı esp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet zaten kmse bırbırını yermek ıçın bu sıteye üye değıldır yorumlar şahsı oluyo zaten ama ybr sağlam makıne :D
    sakın yanlış anlama bundan önceki belirtmek istediğim kelime senin yorumun için deildi genel olarak konuştumbu arada umarım motosikletine kavuşmuşsundur kavuşmadıysan en yakın zamanda cbr 125 r ne kazasız belasız binmeye nasip etsin allah kal sağlıcakla

MOTORUN YENİ FOTOLARINI ÇEKTİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ

kardeşim harika olmuş
    siyah ybr gzl her türlü
    janta ve göstergeye aynı renk şerit çekmek harika bir fikir
    zaten ybr'ni 1-2 şerit 1-2 basit renklendirmeden başka modifiyeye ihtiyacı yok

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosikletin güzel güle güle kullan ..aynaların olmaması bencede büyük eksiklik...

Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet - Celik Tiger 150
    Ben Hıc Bır Acıdan Begenmedım Motoru Acıkcası!!
    Bır Motorun En Guzel Halı Orjınal Halı Veyahut Motorun Ne Oldugunun Bılıncınde Olarak Yapılmıs Modıfıyelı Halıdır.
    "ybr" Yı Boyle Seksı,agresıf,race'ımsı Bır Havaya Sokmaya Calısmak Nafıle Bence!
    Ayrıca O Aynaları Takmalısın!

Motosikleti
    Yamoto 150T
    Çok süper az öz hoş ve yeterli seviyede bide ek olarak tabelacıdan kırmızı beyaz trr yazısı yap iyice şekil durur vallahi tam istediğim gibi bişey zevkin gzl
    Ruhunu Değil Lastikleri Yak

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı gs_boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşbulduk kendimi tanıtmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın...Ayna muhabetine gelincede aynalar olunca motorun karizması çiziliyo ya:D:D
    hayırlı olsunda seni yandan çizerlerse bi görürsün.bi bakmışın soldan araba gelio ama artık çok geçççççççç
    Orgazma Dudak Büktürür

yeni az ve öz haliyle daha güzel ve hoş olmuş motorun,, kazasız belasız kullan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler