İşte Size YAMAHA YBR 125!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel motor allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah
-
eywalla kardeşim sğlasın
-
iyi tamamda ben taktım bu ayna mezusuna...karizmayı başka kısımlarda arasan iyi olur...egzos fln...
-
maxx75 adlı üyeden alıntı
iyi tamamda ben taktım bu ayna mezusuna...karizmayı başka kısımlarda arasan iyi olur...egzos fln...
az kaldı arkadaşım en geç 2 hafta sonra ybrye nasıl karizma yapılıyo anlarsın..ben buna abart egzos takmıştım normal devirde çok ses yapıyo+benzin yediği için tekrar çıkardım zaten bundaki ses piyasadaki ybrlerin sesinden çok farklı
-
gs_boy adlı üyeden alıntı
az kaldı arkadaşım en geç 2 hafta sonra ybrye nasıl karizma yapılıyo anlarsın..ben buna abart egzos takmıştım normal devirde çok ses yapıyo+benzin yediği için tekrar çıkardım zaten bundaki ses piyasadaki ybrlerin sesinden çok farklı
karizmanın nasıl yapıldığını senden iyi bilirim be canım o konuda süphen olmasın...enazından sinyallerimde çorap yok...orjinal şeylerle uğraşıyorum
bir de anlamadığım birşey var niye bu kadar kabullendirme çabasındasın onu anlamış değilim YBR işte (ybr sahipleri kızmasın lütfen özür diliyorum normalde severim orjinal halini...)ne beklersin en fazla...ne bu kendini yüceltme çabası onu anlamış değilim...neyse sen yap karizmanı aynalarını da takma...ama yakında karizma yapıcam diye sakın farı falan sökeyim deme...aman haaa...başlığı görünce büyük bi hevesle açtım ama sonu hüsran oldu...neyse kal sağlıcakla...kazasız sürüşler iyi modifiyeler...(yakında yeni bir konu açıcam takip et olur mu...biraz fikir edinirsin)
-
-
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
-
Bende jantları beğendım özellkle sürüş esnasında güzel durablr ama bence de ybr'a çok fazla masraf etmesen yahu yenı bı motor almaya odaklansan daha ıyı olmaz mı
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
esp adlı üyeden alıntı
Bende jantları beğendım özellkle sürüş esnasında güzel durablr ama bence de ybr'a çok fazla masraf etmesen yahu yenı bı motor almaya odaklansan daha ıyı olmaz mı
sğl dostum yorumun için..şuanda benim ybr 8000 kmde daha adam akıllı açılmadı bile ,motorun tam verimini tam zevkini yaşamadan başka motor almayı düşünmüyorum.ybr bi başka ya kullanım kolaylığı parça sıkıntısı olmaması iyi şuanda...bu arada bişey daha belirtmek istiyom bu makinayı beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez zorla beğendirecek deiliz olumlu olumsuz yorumlara herzaman açığız
-
güzel motor güle güle kullan arkadasım
-
Evet zaten kmse bırbırını yermek ıçın bu sıteye üye değıldır yorumlar şahsı oluyo zaten ama ybr sağlam makıne :D
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
esp adlı üyeden alıntı
Evet zaten kmse bırbırını yermek ıçın bu sıteye üye değıldır yorumlar şahsı oluyo zaten
ama ybr sağlam makıne :D
sakın yanlış anlama bundan önceki belirtmek istediğim kelime senin yorumun için deildi genel olarak konuştumbu arada umarım motosikletine kavuşmuşsundur kavuşmadıysan en yakın zamanda cbr 125 r ne kazasız belasız binmeye nasip etsin allah kal sağlıcakla
-
16 Haziran 2008, 21:34
-
19 Haziran 2008, 11:48
kardeşim harika olmuş
siyah ybr gzl her türlü
janta ve göstergeye aynı renk şerit çekmek harika bir fikir
zaten ybr'ni 1-2 şerit 1-2 basit renklendirmeden başka modifiyeye ihtiyacı yok
-
19 Haziran 2008, 12:22
motosikletin güzel güle güle kullan ..aynaların olmaması bencede büyük eksiklik...
-
19 Haziran 2008, 12:57
Ben Hıc Bır Acıdan Begenmedım Motoru Acıkcası!!
Bır Motorun En Guzel Halı Orjınal Halı Veyahut Motorun Ne Oldugunun Bılıncınde Olarak Yapılmıs Modıfıyelı Halıdır.
"ybr" Yı Boyle Seksı,agresıf,race'ımsı Bır Havaya Sokmaya Calısmak Nafıle Bence!
Ayrıca O Aynaları Takmalısın!
-
20 Haziran 2008, 20:02
Çok süper az öz hoş ve yeterli seviyede bide ek olarak tabelacıdan kırmızı beyaz trr yazısı yap iyice şekil durur vallahi tam istediğim gibi bişey zevkin gzl
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
20 Haziran 2008, 20:31
Orgazma Dudak Büktürür
-
22 Haziran 2008, 15:44
yeni az ve öz haliyle daha güzel ve hoş olmuş motorun,, kazasız belasız kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler