hayırlı olsun iyi olmuş açma kapama düğmesini nereye koydun?elektriği nerden aldın direk aküdenmi?
ozının sorduklarını sorucaktım, harika olmus bence. normal far gibi gaza asılmadan pırpır yapıomu gıdıomu ısıklar falan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar aküden direk bağlı ve uzunlara bağlı,istenildiğindede devamlı yanması için marş düğmesinin üstündeki boşluğa bir anahtar yerleştirdim.
facebook(Fazer Tutkunları)
güzel olmuş kuzen gs 1200 adventure deki gibi olmuş hee
yakışır cbf 150 ye.
98 Beygir.....
Birol gene konuşturmussun ustalığını.Şöyle bana yakın olsan banada aynısı yapardık Çok güzel uygulamalar yapıyorsun eline sağlık
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bu motoru alan yaşadı tabi satarsa birol abi hayırlı olsun abi sende sis'lendin yani
çok aradığım bir sis lambası modeliydi,güneş gibi parlıyor.
facebook(Fazer Tutkunları)
eline sağlık , fuer dan tanışıklığımız var ,,
selamlar..
Harika .
Elinize sağlık, güzel olmuş gerçekten. Bi de marş düğmesinin oraya yerleştirdiğiniz düğmenin fotosunu koyabilir misiniz? Nasıl bişey yerleştirdiniz? Ben xenon için ayrı bi düğme koymuştum ama aynı sizin yaptığınız gibi bişey düşünüyorum. Fikir verir bana.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
birol süper olmuş güle güle kullan
test ettin mi nasıl karanlıkta faydası oluyo mu. malum bu katagorideki motosikletlerin aydınlatma sistemleri biraz zayıf umarım işine yarar
hayırlı olsun sislerin
bende beğendim...tebrikler eline sağlık kuzen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzel olmuş tebrik ederim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)