Motorun sığabileceği alan ölçüleri yaklaşık olarak 60x60 ve 50 cm genişlik var.Şase üzerinde gereksiz görülen bütük profiller dayanımı ve motorun ağırlığını arttırmak amaçlı komuştur...
SAYGILARIMLA
Motorun sığabileceği alan ölçüleri yaklaşık olarak 60x60 ve 50 cm genişlik var.Şase üzerinde gereksiz görülen bütük profiller dayanımı ve motorun ağırlığını arttırmak amaçlı komuştur...
SAYGILARIMLA
zekaiyuce
Hayatım bravo her zamanki gibi yine harika bir tasarım güzel görünüyor eline koluna sağlık
bence bu şaseye V motor Gider... Ama Biraz Daha Upgrade Yapmakta FAyda Var
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Arkadaşım Senden Bir Ricada Bulunsam? Ben Bir Cutom Chopper Yapmak İstiyorum ani Tamamen endim Yapacağım ama iskeleti çizdirmem lazım :( Bunu Sen Yaparmısın Resim Atsam?
Resimleri bi gönderebilirmisin nasıl birşeydir bir bakalım sonrada başlayalım ok...???Mail olarak atabilirsin...
temgrup@yahoo.com
zekaiyuce
hemen atıyorum cok sağol arkadaşım Resimleri Attım
ön amortisörde teleskopik çatal kullanabilirsin..
arka amortisör 3 adet kütük gibi olacaktır çizimler harika devamını bekliyos..
Siz Birazan Gelecek Olan Çizime Bakın Geceleri Beni Uyutmayan Gündüzleri İşimi Yapmama Engel Olan Beni Yemeden İçmeden Kesen Makine Offfff
işte bu :( Sizce Bunu Benim Yapmam Nekadara Maal Olur?
Gecen gece kordon da bi motor gördük bundan daha da güzeldi, çok farklı biseydi, adam sökeliymiş, resimleri vardı arkadaşlarda ama internet ortamına koymayın diye uyardı...
yapmasi ikiseneyi bulmuş, ama şahane biseydi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Arkadaşım çözümün mailine iletilmiştir.Evet arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum...
zekaiyuce
Elbetteki Sabır İşi Yani Yapar Binersin Fakat Hergün Yeni Bir Şeyler Eklersin Bende Öyle Bişey Yapacağım ama bana bir çizim lazım
Arkadaşım sana çizimden daha önemli bir tecrübe gönderdim mailine bence ona bak..fazla yorma çizimle kafanı....
zekaiyuce
aldım maili okudum cevabınıda yazdım ama bizim enişte çiz getir diyo
harbiturk
Dediklerine aynen katılıyorum...Saygılarımla
Aşkımcım tasarım güzel olmuş ama bence ön taraftaki amortisör 4 lü pek hoş durmamış sanki gereksiz kalabalık gibi duruyor ama yinede tabiki tasarım senin tasarımın sen daha iyisini bilirsin....6.bölümü bekliyorum diğer kalanlarıda çiz ondan sonra yorumlar gelir bitmiş hali ortaya çıkınca belli olur herşey canımcım...
EĞRİ YAY ÜZERİNDE OK GİBİ DOĞRU OL !!!
ön maşadaki ikincil amortisör sisteminin işlevi nedir acaba bmw yaya benzemiş..ama çalışma ve konumlandırma farklı??
Öndeki dört amortisör pek güzel olmamış.Bmw'nin sistemini öne de arkaya da uygularsanız güzel olur bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)