ortaköyde kaza yapan 2008 1000rr fotoğrafları.
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
oralar bayaa bi karışmış anlşaşılan yaa...
ama suruculerde bişey yoksa sorun yok...motor nasılsa tamir edilir...
yinede kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun...
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
-
offff beeee.devlet acısı gibi koymuştur
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Dostum hepsini anladıkda kaza nasıl olmuş birde ondan bahseydin bari.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
ortaköy trafiginde çok fazla kaza oluyor, ben de tek önemli kazamı orda yapmıştım.. artık mümkün mertebe oradan geçmiyorum. herkese dikkatli, iyi sürüşler.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
cana gelmemiş ne güzel ikisinede geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
kaza sırasında bende ordaydım sanırım fotoları cekerken sızı gormustum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
her ikisine de geçmiş olsun.
-
507rr adlı üyeden alıntı
ortaköy trafiginde çok fazla kaza oluyor, ben de tek önemli kazamı orda yapmıştım.. artık mümkün mertebe oradan geçmiyorum. herkese dikkatli, iyi sürüşler.
ben napıyım ortakoyde oturuyorum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
yazık olmus 1000rr'a benim içim acıdı burda smd
true love..
Drift Religion
-
arkadaşlara geçmiş olsuninsan cana gelmesin diyor ama malda canın yongasıdır derler
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Syriana adlı üyeden alıntı
Dostum hepsini anladıkda kaza nasıl olmuş birde ondan bahseydin bari.
wallahi kaza biraz karışık 5 araç girince işin içinden çıkmak zor oluyor, herkes birbirine sen aniden durdun sen sola döndün felan diyordu polis yazdı çizdi bende motorcuların sıkılmış olan canını daha fazla sıkmamak için pek bişey sormadım, genel olarak şöyle söyleyeyim arabalardan biri sağa dönmüş suzuki burgman ona kapıdan girmiş oradanda karşıdan gelen ticari taksiye vurmus, o ara arkasındaki 1000rr aniden durunca motoru yatırmış motor sürüklenerek olayla hiç ilgisi olmayan bmw 1 serisi arabaya arkadan girmiş. bmw deki hatun sürücü ve yanındaki bayan oldukça motor meraklısı çıktı, benimde var motorum felan gibi ilginç sohbetler yapıyorlardı 1000rr sahibi ile. bayan hayabusa istiyodum ama bana büyük felan diyordu gülmekten başka bişey yapamadım.
-
Admin
Galiba kafa kafaya çarpışmışlar.
-
1000rrı kullanan arkadas gozluklu agv kasklımıydı ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
Geçmiş olsun ikisine de .
-
Kazayı yapanlara çok geçmiş olsun...O resimdeki scooter Burgman mı???Birde ön dikmelerde bi yamukluk mu var yoksa bana mı öyle geldi? Sanki ön teker biraz içe girmiş scooterın?
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
ferrari_tayfur adlı üyeden alıntı
wallahi kaza biraz karışık 5 araç girince işin içinden çıkmak zor oluyor, herkes birbirine sen aniden durdun sen sola döndün felan diyordu polis yazdı çizdi bende motorcuların sıkılmış olan canını daha fazla sıkmamak için pek bişey sormadım, genel olarak şöyle söyleyeyim arabalardan biri sağa dönmüş suzuki burgman ona kapıdan girmiş oradanda karşıdan gelen ticari taksiye vurmus, o ara arkasındaki 1000rr aniden durunca motoru yatırmış motor sürüklenerek olayla hiç ilgisi olmayan bmw 1 serisi arabaya arkadan girmiş. bmw deki hatun sürücü ve yanındaki bayan oldukça motor meraklısı çıktı, benimde var motorum felan gibi ilginç sohbetler yapıyorlardı 1000rr sahibi ile. bayan hayabusa istiyodum ama bana büyük felan diyordu gülmekten başka bişey yapamadım.
bu cumleyi duyduktan snr bnde senn gbi yapardım galiba en hızlı sekilde olay yerinden uzaklaşmak
buaralar bu sekilde kaza haberlerine alışmalıyız sanırım her gunes actıgında kendini yollara atan okdr acemi surucu varki tek söylemek istedigim trafikte motorlar olarak cok yakın seyir halinde bulunmamalıyız
true love..
Drift Religion
-
geçmiş olsun ikisinede allah beterinden korusun dikatlı olmak lazım
-
hondada bişey yokda burgman kafadan yemiş ön maşa yamulmuş şasede yamulmuştur off en kötüsü bu işte bide bunu yaptırıp sahibindene kazasız yazarlar yaa neyse günahını almıyım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Daha yeni makina çok yazık olmuş..Geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)