Geçmiş olsun ne diyelim.Kim bilir iki sürücü de motosikletlerini eski hallerine getirmek için ne kadar para harcayacaklar.Yazık vallahi ya.Heneyse en azından sürücülerde bir şey yokmuş onlar için tek teselli bu olsa gerek.
Saygılar
Geçmiş olsun ne diyelim.Kim bilir iki sürücü de motosikletlerini eski hallerine getirmek için ne kadar para harcayacaklar.Yazık vallahi ya.Heneyse en azından sürücülerde bir şey yokmuş onlar için tek teselli bu olsa gerek.
Saygılar
Bu mu 1000 rr? çok çirkinmiş be eski modelleri daha güzel ya dediydiler inanmamıştım, geçmiş olsun genede yazık etmiş yeni makinaya.
İçim sızladı valla..
Aman dikkat arkadaşlar...Hele İstanbul trafiğinde daha da dikkat edin..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Umarım kazayı yapan kişiden izin almışsındır bu fotoları yayınlamak için ,her iki tarafada geçmiş olsun
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şimdi gördüm..Yağmı akıtıyor o cbr...
Gitti 3000 ytl....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
yaa bu nasıL bi kazadır yaa fotoLarda pırıL pırıL motorLAr.. içimden parça koptu sanki walla yazık olmuş cok fena ama sahipLerinde hasar oLmayışı sevindirici tabi..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
karizma yerlerde Makineler 10 numara ama işte Böyle olunca Motorun Bütün İmajı Sİliniyor:( Neyse Geçmiş olsun...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
geçmiş olsun arkadaşlar dikkat etmek lazım
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
vah vah yazık olmus ama en onemlısı cana zarar gelmemıs...
Fuar öncesi almıştım 08'i bayiide kutuda duruyordu, fuar sonu teslim edilcekti, son gün fuardan beni aradılar, birisi istiyor verelimmi seninkini cumaya kadar sana yeni bir kutu getircez söz dediler, eyi hadi verin sevinsin kerata didiydim.
İki hafta önce servise geri geldi, motor pert.
Bu bile ilktir diyemiyorum, daha pazara sunulmadan fabrikanın deposunda patlayan bile olmuştur.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
önemli Olan Canları Ama Cana Bişey Olmayınca Motorlara Ne üzülmüşlerdir
Yamahaşk 😍
ya motoru canlı görünce çok çirkin bi motor bu ya 600 rr ın şişirilmişi, ama cana gelmemiş kaza ucuz atlatılmış ...
önü acaip içeri geçmişti ön teker dönmüyordu dreksiyondasağa sola dönmüyordu. 3 kişi önünü havaya kaldırıp kaldırıma çıkardık.
izin almadım, plaka görünmüyor, görünende vardı ama onları koymadım buraya.
avg kask vardı ama hangisinindi bilmiyorum 3 kişiydiler birde bmw motor vardı ama o kaza yapmamış.
yazık be abi içim cızz etti milli servet o motor neyseki bişey olmamış çocuklara
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
geçmiş olsun valla üzücü bi durum...
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
valla çok yazık herkese ama geçmiş olsun allah beterinden korusun
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Canlarına birşey gelmesin gerisi teferruat. Motor her zaman alınır ama can işte onu geri almak imkansızdır.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
RRda bişey yok ya o da kazamı.
Offf daha aletin üstünde Toz Yokmuuuşşş yazık olmuşşş :(:(
ben benim scooterla kaza yaptığımda dünyaam yıkılmıştı bu arkadası dusunemioorm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)