ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Yakışmış Erhan Abime Yakında Görürüz Vın Vınnnnnn :
sahibina selamlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Bu hayatta her şey nasip tabi
Paylaşım için sağol. Kazasız belasız bol km'ler dükkan komşusunun arkadaşına Allah bizede nasip eder inşallah... Sanada gönlündekini nasip eder inşallah...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
getir ordan bi hayabusa bakalım kim kimi yıyor bakalım denemesi bedava
hayırlı ugurlu olsun arkadaşım
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
315 nasil yaptin acaba 299 dan sonrasina inanmiyom
motosiklet deli manyaa bişeyy
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Hayırlı olsun gule gule kullan
Abey bu sımdı 2007 modelmı
abey bu 315 basıomu
abey bu kac hp bı
abey bu bızım yesılı alırmı vs de
abey bu km de kac yakar
abey bu hayvan gıbı motor
Tekara hayırlı olsun
vasco hayırlı olsun kardeşim...1 tur versene
kaç tane beygir var bunda..dehşet bişey maşşallah inş en kısa zamanda alırsın bunun ikizinden...
Bende satın aldın sandım başlığı görünce.Fotosunu o kadar istiosan ben sana hem 125liğin hem 1000liğin fotosunu yanyana çekerdim.Artık bu yaz marmok yaparsam 1000rr yine orda olursa çekerim.Geçen sene üşendim pişman oldum zaten
kazasız belasız günlerde kullan kardeşim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
komşuda pişer,bizede düşer diyosun yani oda güzel o motosiklete dokunamayanlar var
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hayırlı olsun (((: güle güle kullan
Drift Religion
Çok mükemmel duruyor yaw...
aman kardeşim daha gençsiniz uzak durun bu tür motorlardan...makinada kıyakmış ama hee
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)