Cuma günü işyerinde Motoruma karşı dükkandaki Fiat doblo geri geri park etmeye çalışırken gelip benim motora bindirmiş
Nasıl ehliyet aldıysa artık Ben yoktum işyerinde o sıra dışarı çıkmıştım gelip ne göreyim motorun aynası yok ilk göze çarpan ulen kim düşürdüyse
Neyse karşı dükkandakilerin yaptığı öğrendim ben onlara gitmeden onlar bizim dükkanı ziyaret ettiler Trafik sigortası karşılarmı ilk akıllarına geldi araştırdım karşılamıyor sanayi sitesi içinde park halinde çarpıldıgı için,senaryo kursak motor daha beter haşat olucak şöyle takla atmış yerde duran bi foto hiç o tarz detaylara girmedim çarpan kişi iile anlaştık 140 Ytl tuttu hasar Yarın alıcam
Sol ayna Sol ön sinyal debriyaj maneti kırıldı kafa grenajında çizikler var bu yüzden yeni bi imaj yarattık hyo ya TR de ilk oldu
yedek parçaları hemen buldum Aynayı Tekaydan Debriyaj manetini Aygün motordan aldım
Kafa grenajı içinde sprey boya aldım artı sprey vernik Asım kardeşimin tavisyesi
Kafa Grenajı komple siyah farların yanındak iyer ve hava kanallarınıda alüminyum soba boyası diye bi renk ama bizim hyo nun rengi ile tuttu gibi
Bikaç tanede sticker yapısıtırdım Lastiklerin ebat ve marka kısmınıda beyaz markör ile boyadım
Buyrun Fotolar
Hyosung GSR 250