Hiç arabadan çekilmiş fotom yoktu, ben şahsen hoşuma gitti, çeken bayan arkadaşımada çok teşekkür ederim.
[/IMG]
[/IMG]
Hiç arabadan çekilmiş fotom yoktu, ben şahsen hoşuma gitti, çeken bayan arkadaşımada çok teşekkür ederim.
[/IMG]
[/IMG]
Kendini görmüş oldun bu arada kullanırken.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Evet, bu benmiyim yahu dedim kendi kendime
[/IMG]
[/IMG]
Artistlik işte doğuştan var
İkinci resimde pek gaza gelmiş gördüm seni
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
[/IMG]
o el niye boşta? debriyaja sıkma ihtiyacı duymuyorum artık, debriyaj devri bitti benim sayfamda
[/IMG]
Çok sevdiğim arkadaşım bana kara prenses der, işte al sana hakiki kara prenses
[/IMG]
Motosikletim çok güzel yatıyor dönüşlerde,120 km/hız la ama yollar çift yön ben yomulmadım ha rüzgar vardı dün çok feci ya orda yatıramadım kara civatımı.
başlıktan belli gazladım
gaza geldim
gaza getirdiler
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Sema noluyo kız bakıyorum çoşmuşsun,artistik hareketler falan.
Bakıyorumda sen erken başladın artistik hareketlere. Havaya girdin iyice. Aman dikkat et kendine he düşüyüm müşüyüm deme birde senle uğraşmayalım. (derlerya hani insan uyuz olur)
Bu arada güzel fotolar.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Gaza getiren Kawas ninja, Varadero, GSRX, 600 rr, Kawas r6, R1 öffff takıldık işte 160 ben 200 onlar kaldık mı tırt yolda bari fötö ile avuttuk kendimizi.
niahuaha süpermiş )
benim hatun görücek bu resimLeri akşam gene zıpLamaya başLıcak
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeee diye ))
motosikLEt camiasına cok hatun katar bu hatun )
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Bu dayı da dolmuşçu heralde giderken kapıyı falan açıyor Aşağı da tükürdü mü açtıktan sonra
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Prometheus dostum, Cigara içiyordu, hadi gel sende fly by my side der gibi, bende az deli değilim ha, arabalar arasından geçenlere karşıyım ama ben bile yapıyorum e yuh bana gaza geldik işte hakikat bu.
Kalyo sen beni Hatunla tanıştırsana Yalnız hiç çekilmiyor yollar be anacım
Güzel fotoğraflar gerçekten ....Paylaşım için teşekkürler,sizi kıskanacaklar şimdi
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
diğer bayan sürücüleri çatlatıcaksın gibime geliyor, güzel fotolar
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
KONU SONRASI ARAMIZDA GEÇEN SOHBETİ AKTARAYIMKalyo sen beni Hatunla tanıştırsana Yalnız hiç çekilmiyor yollar be anacım
αήί-- :
hehehehehehehe
αήί-- :
oluuuurrrrrrr suzukili kız dimi
mobyLette:
evet hayatım suzukiLi kız o
αήί-- :
tralalalayyy nerdeymiş o :
αήί-- :
ama olmaz ben aşkımın arkasına binmek istiyooommm
mobyLette:
anadoLu yakasındaa
αήί-- :
tüh
mobyLette:
tebrikLEr akşam gelirken pasta aLayım mı ?
αήί-- :
:D bu arada o yoLda giderken kapıyı açan amca sanırım semayı arabaya çekip aLıcak :p
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
güzel resimler emeğine sağlık
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Pembe bi şapka gördüm sanki
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
pembe şapkasınıda koymuş arkasına ben bayanım der gibibayanlara motor kullanmak yakışıyoresimleri beyendim emeğinize sağlık
ivit pembe şapkam, Prometheous ben düz yolu bırak çakıllı kayalı çamurlu çukurlu yoldan geçtim 80 km/ hız la ama allah kahretsin Sarp eremin duruşmasında gitiğim gün tramvay demir yolu üzerinde düştüm, demek ki bana dahah hırçın ve çirkin yollar lazım, Dans et demişler, yer yemuk demişe benziyor benimkisi ama nedense offroad ATV kullanasım geldi bir an.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)