Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Gazladım

REKLAM ALANI
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen bi fotonda Efes reklamı yapmasan olmaz dimi
    ne efesi efes ne aağ tesüfederim
    Alıntı butterfly_80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

5. bathu / Sinop kaç km? neyi meşhur? nerde ne var? gelirim ya yol yapıyım maksat, şapka bahane, gezmek şahane
    750km civarı. mantı+nokul+kotra+balık+deniz+doğa+tarihi cezaevi.rehber benm.viraj seviyorsan gel.
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    nokul ve kotra ne? yiyecek mi? acıktım yahu lokom gibi bir şey sanırım

Rehber sen olacaksın tabi ki başka sinoplu tanımıyorum

Deniz ve Doğa olayı muhteşem, toplıyorum hırtımı pırtımı oraya yerleşecem bir kaç gün.

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    gs 500 görünce sonuna kadar okudum.Çok hoş fotolar.Soracağım birkaç şey var?

Virajı nasıl makinenin?Fotolarda viraj namına pek birşey yok

Bnmde düşündüğüm bi makine ama viraj yeteneğini merak ediyorum açıkcası.Eski gs 500lerin gidonu daha farklıydı sanki.Yanılıyormuyum?

Son olarak çevremde motosiklet kullanmayı düşünen bayanlar için:trafşkte rahatsız edilmiyormusun?Gerçekten ciddiyim bu konuda.Magandalar zibil gibi..

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gs 500 görünce sonuna kadar okudum.Çok hoş fotolar.Soracağım birkaç şey var?

Virajı nasıl makinenin?Fotolarda viraj namına pek birşey yok

Bnmde düşündüğüm bi makine ama viraj yeteneğini merak ediyorum açıkcası.Eski gs 500lerin gidonu daha farklıydı sanki.Yanılıyormuyum?

Son olarak çevremde motosiklet kullanmayı düşünen bayanlar için:trafşkte rahatsız edilmiyormusun?Gerçekten ciddiyim bu konuda.Magandalar zibil gibi..
    Sevgili Gnusher,

eski modellerde gidon ve viraj problemi olduğunu duydum, ama sen temiz 2005 model bulursan sakın kaçırma ;)

geniş çaplı firajlarda kesinlikle 120 den aşağı girmiyorum, dar ve sağlı sollu virajlarda 80 le giriyorum, kesinlikle sorun yok.

Bizi rahatsız edende yok çünkü püf noktasını yakaladım kendini bayan olduğunu belli edeceksin ki kurya yada vurdum duymaz yada her neyse diğer deli motosikletçilerden biri olmadığını belli etmelisin kendim öyle düşünüyorum, eskiden saçımı saklıyordum yok bilmem ne artık etek bile giyiyorum motosikletin üzerinde, saygı ve yol verme olayı arttı, kadınlar asıl beni rahatsız eden yollarda el salıyorlar ıslık çalıyorlar hatta birkeresinde kadın öpücük yollaya yollaya 80 km beraber katettik ama açıkcası korktum ne oluyoruz ya dedim. duruyorum duruyor basıyorum basıyor, telefon işareti yaptı, ahanda yandık dedim son sürrat gazladım siz siz olun çok şirin gözükmeyin motosikletin üzerinde çok tehlikeli

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Bizi rahatsız edende yok çünkü püf noktasını yakaladım kendini bayan olduğunu belli edeceksin ki kurya yada vurdum duymaz yada her neyse diğer deli motosikletçilerden biri olmadığını belli etmelisin kendim öyle düşünüyorum, eskiden saçımı saklıyordum yok bilmem ne artık etek bile giyiyorum motosikletin üzerinde, saygı ve yol verme olayı arttı, kadınlar asıl beni rahatsız eden yollarda el salıyorlar ıslık çalıyorlar hatta birkeresinde kadın öpücük yollaya yollaya 80 km beraber katettik ama açıkcası korktum ne oluyoruz ya dedim. duruyorum duruyor basıyorum basıyor, telefon işareti yaptı, ahanda yandık dedim son sürrat gazladım siz siz olun çok şirin gözükmeyin motosikletin üzerinde çok tehlikeli
    Hey maşallah şu maceralara bak. Bunları duydukça ilerde hatuna motor alma fikrinden vazgeçiyorum.
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hey maşallah şu maceralara bak. Bunları duydukça ilerde hatuna motor alma fikrinden vazgeçiyorum.
    aman boşver kadın sıkıştırsın hep, Canım arkadaşımı sakın caydırma valla fena yaparım Bülent arkadaşım binecek motosiklete beraber gezersiniz, hem aramıza alırız korkma evel allah biz varız, ne güne duruyoruz

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    nokul ve kotra ne? yiyecek mi? acıktım yahu lokom gibi bir şey sanırım

Rehber sen olacaksın tabi ki başka sinoplu tanımıyorum

Deniz ve Doğa olayı muhteşem, toplıyorum hırtımı pırtımı oraya yerleşecem bir kaç gün.
    nokul yöresel yemek oluyor. kotrada ufak el yapımı biblo ev süsü kayık tekne maketleri sen yeterki gaz aç virajlarda lastiklerin eriyecek viraj seviyorsan full yeşillik içinde beklerim
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Eveet, görülüyor ki gazlanılmış ve bitmiş. Başlık altında da konuyu dağıtmak için hummalı bir çalışma yapılmış. Beklenen son kaçınılmaz olmuş Umarım 7-8 fotoya, 2 günde yapılan 6 sayfa yorum sizleri daha uzun soluklu geziler yapmaya teşvik eder ve bundan sonraki "gezilerinizi" de bizlerle paylaşır, 16, 26 ve 36 sayfalı başlıklara ulaşırsınız.
    Haftaya yine aynı gün ve saatte...
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler