Sinopa gelirsem Şapkanı alırım, zaten kask ve cowboy şapkası mayyağıyım
[/IMG]
[/IMG]
tamam sen sinop'a gel yarışırız kazanan şapkaları alır
şaka tabiki sen pm den adresini gönder sana yollayım jestimiz olsun
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bir "gazladım" yazısı, 4 5 fotoğraf, 5 sayfa geyik; ömrü kısaldı sanki bu başlığın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
fuarda pocked bike ile gazlyodu ((((((((:
baktın bu geyik sarmadıı hoop başka geyige ..geyik candır
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
yahu er 5 hayali kurup duruyorduk lakin gs 500 de çok güzel duruyormuş..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
1. Pınar / yapalım canım, Maltepe sahilde süper gazlanır hatta ben bazen avaz avaz bağırıyorum, ne ben nede motosiklet duramıyoruz yerimizde
2. asfalt meleği / suzuki candır
3. jesse / o motosikleti çok sevdim fuardaki, ama düşünüyorumda alsam nerde kullanırım?
4. Promethous / Gazlayacam söz haftaya daha güzel kareler çekecem belki bu sefer yalnız olmam benle Pınar ın marifetlerini gösterecez, dimi Pınar
5. bathu / Sinop kaç km? neyi meşhur? nerde ne var? gelirim ya yol yapıyım maksat, şapka bahane, gezmek şahane
6. megadeth / Geyik candır
dikkat edinde yarışırken merdivenden düşüp bileklerini kırma sema yavaş biraz
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bilmem anlayan anlar
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
motordan düşüp ayagımı kırınca herkese bir arkadaşın evinin merdivenlerinden düştüm diyorumda sizde oyle yapmayın gazladıktan sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)