Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Yau anca rüyanızda binerim 6oo rr a Foto hoşuma gitti, uyum süper dikkat edin.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şimdi acil çıkmam gerektiğinden yorum yapamıyorum.. Akşam topiği bi coşturalım Sema olmaz mı
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
bazı fotoları göremedim Ama; Gezi Harika Ötesi Olmuş Belli.. ÖzgürLük Bu Ya Artık Yeni gezilerde Daha İyi Kareler Yakalayıp Daha Güzel Anılar Geride Bırakmak Üzere..... (bu arada Gs'ile De Seklini Yapmısın Janem Soylemeden Edemicem )....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
yaw 2 gün oldu hala gazlıyomusun sen yaaaa
yeter artık in şu motordan
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
mercedes emniyet şeridinde gibi gözüküyor, tekerleklerede bakarsak netsizlik dairesel değil yatay yönde, arka plandaki objelerin net çıkmasının sebebi fotorafçıya olan uzaklıkları, yani bize yakın şeyler daha hızlı hareket ediyormuş izlenimi verir, bunun en basit örneği ne kadar hızlı gidersek gidelim güneş (veya ay) bize hareket etmiyormuş gibi gelir. çokta kalabalık olmayan bir yolda emniyet şeridine girip kapıyıda açtıysa bilemicem artık çokta iddia etmiyorum
hehehh ne güzel gs 500 müş oyle ya (((: resimlerde güzel olmuş.. gazlamak eyvallah . birde viraj görsek (((: hadi pembeaiki
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)