bunlar reklam kokan hareketler gürsel abi gerenk bile yok
allah esirgesin maşallah ufaklığa bak yhaaa...
yeğenin mi abi
bunlar reklam kokan hareketler gürsel abi gerenk bile yok
allah esirgesin maşallah ufaklığa bak yhaaa...
yeğenin mi abi
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
allah analı babalı büyümesini nasip etsin.
hem güzel bi aile hemde güzel bi motosiklet.
allahtan daha ne istenir birda saglık tabi.
darısı oolmayanalara.
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
Üçünüzde birbirinize çok yakışıyorsunuz, Allah ayırmasın
o bıcırığı birgün getir bize ben onun kollarından bir ısırim demirim gürselim yollar dar geldi herhalde kaldırımlara taşmışsın artık
allah bagıslasın.analı babalı buyutun ınsallah.
Resim Çoook ŞEKER çoook GÜZEL Ama;
Şimdi en başta herkes dedi ki o çocuk o motora umarım sadece poz için oturmuştur
demirgurseL de dedi ki taby ki poz için taby ki kıyar mıyım ben ona peki abi şunu merak ediyorum o esnada sen motordasın çekicek kimse yok peki bu aLtı yaşındaki yavrucak sen motorLa gittiğin esnada yanında koşarak mı yoL aLıyor ? Hayır o yavrunun yanında elinden tutan biri vardıda sen tesadüfen ordan geçiyodun durdun resim içinde arkana aLdın diyecek oLsam bu seferde neden resmi o eLinden tutan çekmedi ?
Umarım bana kızmassın :(
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
abi ALLAH analı babalı büyütsün maşaallah çok şeker geçen avataında bi fotosu vardı bayılmıştım o fotoya çok şekerdi..
orta sehpa sakat ama genelde yakınlarında biri her an düşmesindiye tutmak için hazır bekler zaten gerek de kalmayacak hanım kızımız pek sakin duruyo sabah güneşinin altında bi foto isteriz mihricandan..
acayip çocuk sevgisi var böyle bi cimcime görünce dayanamıyorum..
izmirde bir abim var mehmet tan. ve oğlu var murat isminde. babada valedero, oğlanda transalp gezip duruyorlar beraber. bir bakıyorum çeşme bir bakıyorum kordon. baba oğul yanyana motor sürüyorlar. ben onları gördükçe o kadar çok mutlu oluyorum ki. allah ikisine de kaza bela vermesin
walla güzel karızma poz allah bağıslasın
eee artık kızına da alırsın bi cbr 125 filan
yahu çoraplardamı yok...
bence alıştırma abi...hiç alışmasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kaşınmaaaaaaaaaaaa
yok kızım o lütfücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
iyi bakta aytaç hocam sanada bulaşsın
cengizim abim yaz tam gelsin bigün getireceğim inşallah bizim deniz gezmelerimiz meşhurdur çevremizde
amin derim aplam
cümlemizin olsun.kıymetini bilmek lazım kolay büyümüyor bi ağaç, pardon çocuk
@kalyo inan 16 saat çalışıp geldikten sonra senin yorum güzel tebessüm ettirdi sabah sabah.net i bu yüzden seviyorum stress mtress kalmıyor adamda
şimdi şöyle, o 6 yaşındaki yavrucak her zaman motora soldan biner, ve soldan iner.sol ayağını basamağa koyar, sol elini bana uzatır ve annesinden yardım almadan kendisi biner 4 yaşından beri yardım etmek isteyenede kızar, hani kendi büyük ya yani o anda yanımda koşmuyor artçım olarak kraliçeler gibi oturuyordu.kendi kaskı var, motorun yanına geldiğimizde önce kask giyme yarışı yaparız.tabi malüm hep o kazanır.anlayacağın yoldan geçen bi çocuk deyil, şahsen benim kızımdır kendileri.elinden tutan yok,çünkü gerek yok delikanlı olan tutsun basar fırçayı
canavar gibidir kendileri abisi.40 günlükken motora binmeye başladı
amin hiçbirimize kaza vermesin, kızım büyüsün oda www.pembea2.com üyesi olur artık
teşekkür ederim, cümlemizin olsun
bakalım hele abisi, bi anasınıfı karne hediyesi yaparız artıkın
alışsın mete amcası.40 günlükten beri motor üzerinde
hatta seninkide alışır inşallah
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
öff bn babam ve motor.. kesnLikLe böle bi rsmim oLmucak heralde..
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)