Grafitti rengini bende çok araştırdım ve soruşturdum.
Neden gelmez bende anlam veremiyorum. Sadece amerikada satılıyor sanırım...
Bu yüzden hanspree tercih ettim yoksa ilk tercihim grafitti'ydi...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
3. olan dehsetmıs yaa ama turunculuda hosuma gıttı...gercekten cok gusle renklermıs....alıcagım yok da burda olmasını sokakta gecerken ızlemesını ısterdım o bıle zevklı olrdu...
gelse hemen tükenir bunlar peynir ekmek gibi gider gri ve desenli siyah olan
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
bu ülkeye hangisi tam olarak geldi ki.gerek fiyat olsun gerek renk olsun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
yilda birkac yüz adet satilan bir model icin Honda kendisini yormuyor cünkü. yollarda bir sürü ucuz motor oldugu icin "motorcu" gecinen bir ülkeyiz ama Amerika'nin 3-5 eyaletinde bizdeki kadar 600rr vardir zaten. piyasasi belli, hadi renk süper diye yeni alicilar cikti diyelim: 50 tane fazla satmak icin de ABD disina vermiyorlar sonradan cikan renkleri.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
equinoxxx, Bu 600RR resimleri honda.com dan yani amerika honda dan baktiginizda gorebileceginiz renk secenekleridir. Yani sadece amerikada satiliyor.
Bizim ülkemize gelen renk secenekleri ise maalesef sadece avrupa honda nin web sayfasindaki modellerden ibaret.
Hani illa graffitim olsun diyorsaniz da siyah bir 600RR alirsiniz ve bütün grenajlarini pahali olacak ama amerikadan getirtirsiniz ve elinizde de bir takim yedek grenajiniz olur.
renklere bittim herkez gibi o graffiti olana
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
mavi diyorum başka bişey demi moore ((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Burası Türkiye ve Türkler hiç bişi hak etmez onlara ancak kazık atmalıyızz malımızı satmalıyız zaten alırlarda gerek yok ugrasmaya.....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Buraya getirtenin zevkimi acaba? Yurtdışından sıfır 600 rr sipariş ederken katalog tan renginide seçersin, yanlışmıyım?
Markanın belli pazarlar için belirlediği renk ve model seçenekleri olabilir mi acaba? Örneğin Honda; Türkiye pazarı için, sadece bizim bildiğimiz mevcut renkleri sunmuş sanırım. Bu neye göre belirlenir, o da ayrı bir konu tabi..
İNSAN HAKLARI VE AYRIMCILIK DİYE BAĞIRAN DÜNYAYA SELAM OLSUN.....
hişşşttttttt sizler, anladınız di mi, iyi(!) anladınız.... ama bunları yaparak tarihteki acınızı ancak hafifletebilirsiniz.....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)