Askere Giderken Motorunuzu Satmayın...
Onu da yanınızda götürün...
Askere Giderken Motorunuzu Satmayın...
Onu da yanınızda götürün...
güzellllllllllll hos bı paylasım eyvallah
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
viper_1 güzel resimler... en çok şu enduro ruhu olan işe yarar sanırım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Baba Motorla Gidersek Tezkereyi Ikiye Böleriz Böylece Askerlik Yarıya Düşer De, Ya Ikiye Katlarlarsa O Zaman Kötü...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ben binerim, Binerdim, keşke binseydim, 6 ay askerlik yaptım, kleşinkov kullandım, çok uzun yollardan tam 1,5 saat askeri otobüste gitmektense okul çıkışı motosikletle gitmek isterdim, ama bırak motosikleti bisiklete bile korkuyorduk şimdiki aklım olsaydı kimseyi dinlemez binerdim ve satmayı ne olursa olsun düşünmem.
'kleşinkov' nasıl bi silah çok merak ettim suikast silahımı
Kınıyorum seni sadece erkekler için açılmış bi başlık bu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Türkçesi ne? bizde kleşinkov deniyordu, subaylara verilen silahlardan biri, sadece o değil dragunov (kanas) adıyla birde snipper AK49 de vardı, ayrıca çok estetik ve bayanlara yakışır bir silah ama ucuz olması ayrı bir avantaj tabi
he birde gerilla silahı deniyordu, yeni öğrendim siz keleş diyormuşsunuz, keleş bizde kürtlerin giydiği hasır terliklere deniyordu
Yada askere giden kızlara verilen ayrı bi silah ? Aynalı cımbızlı bişey galiba
Türkcesi ve halk dili keleş
Güzel ve hoş resimler eline sağlık.
AK-47 (Rusça'dan kısaltma: Автомат Калашникова образца 1947 года, Avtomat Kalashnikova abraztsa 1947 goda), Otomatik Kalaşnikof tüfeği. 1947 model bir Sovyet saldırı tüfeğidir. 1947 yılında Mikayil Kalaşnikov tarafından tasarlanmış ve IZH firması tarafından üretimine başlanmıştır. 7.62x39 mm'lik mermisi kullanır. Dünya üzerinde 100 milyondan fazla AK-47 vardır.
vikipediadan alıntı genel kültür yaptım valla sayenizde
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Siz gülün ben orda öledebilirdim yahu, daha 18 yaşımdaydım, kulaklarımı pamukla tıkıyordum bu silak bana çok ağır geliyordu sırtımızda taşıyorduk ve aynısından evde vardı babama verilmişti, babam devletin kağıt fabrikasında genel müdürdü, herkes iş yerinde ve evinde silahla geziyordu, ordan biliyordum nasıl temizleneceğini ve nasıl taşıyacağımızı ama o yaştaki tüm bayanlar mecburduk çünkü kanun öyle gerektiriyordu. Savaştayız ve baştakiler korkudan ne yapacaklarını bilemediler. Ya Bas partisine üye olur aidat ödersin askere ki bu çok zor arap kökenli olman lazım yada askerlik yaparsın, yapmayanı hain ilan edip infaz ediyorlardı sorgusuz, allah korusun burda savaş çıkarsa zaten herkes gönüllü olarak askere gider ama bayan niye gitmesin? türk kadını asker olamaz mı? bizim sitede bile var subay hanım maslakta oturuyor. kınıyormusunuz?
şaka yaparken bile insan biraz düşünür öyle cevap verir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)