çağırmayın oğlum çağırmayın cep telefonu kapsama alanı dışındaya biz de kapsam dışına çıktık eyvallah
çağırmayın oğlum çağırmayın cep telefonu kapsama alanı dışındaya biz de kapsam dışına çıktık eyvallah
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Merhaba arkadaşlar, şu anda Antalya Gazipaşa'dayız... Görüşleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Öncelikle belirteyim, ben bu işin içinde gönüllü olarak bulunuyorum. Türkiye'de bir ilk olan bu adımın başka firmalara da örnek olmasını dilerim. Gerçekten, gittiğimiz yerlerde ilgiyle karşılanıyoruz. Özellikle eğitim videomuz çok fazla meraklılar tarafından izleniyor. Öncelikle belirtmek istiyorum; bu program tüm Türkiye için geçerli, sadece belli bir yöre için değil... Mevsim ve iklim şartlarına göre yol planı çıkıyor. Bunun oluşmasında bölgedeki bayiilerin davetleri çok önemli bir rol oynuyor. Bu açıklamayı yapmak gereği duydum, çünkü ön yargılıı yaklaşımlar oluşmasın. Bu bir satış ve reklam olayı değil, kesinlikle bir eğitim ve bilinçli motosiklet kullanıcısı oluşturma projesidir. Her türlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum. İnşallah geri geldikten sonra daha geniş açıklamalı ve resimli ayrı bir topic açacağım. Hepinize sevgiler, selamlar...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
bizdende selamlar tekrar bir araya geliriz umarım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)