Kedi bile yatacağı yeri biliyor!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
son resim dahada enteresan
-
Güzel resimler Vasco. Saol abisi...
Üç boyoz bir kola
-
kediler sıcağı sever o yüzden duran motosikletler kediler için biçilmiş kaftan, ben motorumun üstünde kedi istemiyorum ama bir yandanda üzülüyorum böyle benim motorun üstünde kedi görünce, hayvanlara kıyamıyorum , hani adam olsa yaka paça atarım ama hayvanlara üzülüyorum yaa
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
kedi ile köpek hee valla ne desem az yaaa
-
kıyamet alameti kedi köpek kavgası bitti taraflar arasında barış ilan ettiler paylaşım için teşekkürler
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Benim pc mden bugün imageshack ve bi kaç site açılmıyor. Fotoğrafları da göremiyorum.. Neden olur bu sorun ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tşkler arkadaşlar.. bizim teyzeoğlu daha çok kuş hastası her kusun resmını sesini kayıt eder telefonuna bugunde beraber kedi köpek dostluğunu kayıt ettik
Rigel adlı üyeden alıntı
Güzel resimler Vasco. Saol abisi...
Rica ederim güzel abim.. dostluk paylaştıkça artar
-
Buyrun bi resimde benden bizzat kendim çektim bu fotoyu sabahın 8'inde
-
-
bu nasıl bi kedi ya.sanki gozlerinden biri birinin üstünde gibi bi bakın allah aşkına yada gözlerimmi bozuldu iyice :D
-
-
-
o köpeğin üstüne yatan kediye kopmuş durumdayımm işte kedi köpek kardeşliği
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
cok gusellr....................
-
o en sondakı sarı kedının yerınde olmak ısterdım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
yav scooter işte oooh yayıla yayıla
-
su kedinin ustune birde horoz cıksa tam bremen mızıkacıları olcak vallaa nesem yerine geldi
her şey bir bmx'le başladı..
-
Bu kediler gercekten cok üçkağıtcı, benim motor kapalı otoparkta duruyor ama bu kediler yinede giriyor iceri bende kac kez suç üstü yaptım bunlara benim motorun üstündeyken
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler