Dedeye kurban! Yollarda harcamaman dileğiyle
Dedeye kurban! Yollarda harcamaman dileğiyle
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı ugurlu olsun allah kazabela vermesın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
insan binmeye kıyamaz yaw müzelik bu vallahi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
1952 model BMW R-51/3...
aslına bakarsan, bu tarz aletlere sağlıklı fiyat biçmek mümkün değil... net'te ufak bir araştırma yapmıştım. 3-5 bin ytl'ye satılık motorlar vardı ancak bunlar, ya tamamen modifiye edilmiş ve orjinalliğini yitirmiş, ya da ruhsatları mevcut olmayan aletlerdi... 99% orjinal olduğu iddia edilen motorların fiyatlarıda 12000 ytl'ye kadar çıkabliyordu... açıkçası, satmayı hiç bir zaman düşünmediğim için detaylı olarak ta incelemedim...
her iki koltuk ta orjinal... yanlız sürücü selesinin döşemesini değiştirtmiştim, ama pek iyi olmadı
çok güzel... yerinde olsam salonumdan çıkartmazdım
ınanılmaz bısı bu ya masallah nazarımız degmesın ıı gunlerde...
deden çok güzelmiş .....güle güle kullan
benim çocuklugumda babamın da vardı tek silindirli bmw si
UUUUU şahane yaaa harbiden cok güzel bakılmış bi motor kutlarım inş bi gün bahçeli ewlerde görürüm kş gmörülmeye değer
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
çok güzel bir dede bu ya maşallahı var bunun ş,imdi ne sesi vardır tın tın tın tın hastayım BMW lerin sesine hayırlı olsun güle güle kullan
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
aynısı antalyadada var.......................
MT ANTALYA
Süper süper nazar değmesin o warya ne babanneler ne ananeler götürür o haliyle :D
Bİ DAHA FORUMA FİLANA GELMEM BU NEDİR YA !
Harika..Bence hiç satma bu motoru..
Bende bir BMW meraklısıyım (hastasıyım) .. ben bunların beşik amartisörlülerini arıyorum. BMW R/50 5,90 lıklarını. gerçektende çok dayanıklı motorlar. ve Arkadışımızın bu motoru akü olmadanda çalışabiliyor. Manyetolu bir motor. 1952 teknolojisine göre bir teknoloji harikası. Ben bu güne kadar üç adet bmw restore ettim. çok para harcadım ve motorları harcadığım paranın hemen hemen yarı fiyatına satabildim. Şimdi o sattığım motorları görüyorum internette el yakıyor,. bence kesinlikle satma.
çirkin kadın vardır. midesiz erkek çoktur.. Votkanın bir suçu yoktur.
dedenin yaş 70 ama iş bitmemiş 8 lik delikanlılara bile taş çıkartır valla gerçekten çok diri duruyo
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
motor güzelmiş kazasız belasız sürüşler dilerim
[COLOR="RoyalBlue"]BuNDaN SoNra YaNıLmaM YALNIZ KaLmaKTaN KoRkMaM..!! SeVgiLiM,DoStuM HeRŞeYiM YiNe KeNDİmİm:wiinkk:[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)