cok guzel abartısız şık ve sade olmuş.
çok güzel olmuş yaptıkların..kazasız sürüşler...
bu ne bicim motor boyle ben bu motorun bulundugu degil semte sokaga bile girmem
MASSALLAH emegi gecen herkeze tesekkurler
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Çok tatlı olmuş .Bir 600f de bana yakışır ama alamıyoruz işde
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Takoz da süper oldu ama cnm yani takoz gibi maşallah Umarım bi zarar vermem kendisine bi gün
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Nedense tüm türk motosikletçilerin çoğunda o nazar boncuğunu gördüm ) çok hoş ama erkeğin takması yapıştırması ne biliyim sanki yeni sünnet olmuş çocuklara takılmış bir süs gibi duruyor / alınma kırılma yok Motosiklete sözüm yok çok şahane görünüyor özelikle egzoz, yalnız ön farlardaki camdaki buhar ne? şaşırdım
bence sinyaller çok şık olmuş
Dreamdark bir de soruyor musun? bundan iyisi can sağlığı.. Güle güle kullan...
çok güzel olmuş emre.. sezon açıldı turlarız dimi artık ?
Motor çok güzel olmuş. Zevkine sağlık. Bende bu aralar bir 600F arıyorum. Eğer yaza yeni 600f ile girersem özenebilirim bir kaç modifiyene ;)
p.s: Gri -Siyah en güzel kombnisayonlardan biri. Umarım o renk denk gelir bana da.
cok güzel olmuş emeğine sağlık,hele ki şu led sinyaller cok kibar görünüyor.Eminim ışığı da bir hayli fazladır... iyi günlerde kullan... kazasız sürüşler..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Sonradan birkaç değişiklik yapıp buraya eklemediğim bazı fotoğraflar vardı, son halini koyalım motorun.
- Harris silikon CBR elcikler
- Yoshimura gidon topuzları
- HRC orjinal Tank Pad
- Gazyağı ile zincir ve dişli temizliği
- Son olarak, daha 2 günlük Michelin Pilot Road 2CT lastikler.
İşte fotolar:
tertemiz bebek gibi motor...allah c.c nazardan saklasın...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Emre çok şık olmuş... Maşşallah... Nazar değmesin...
Bu motoru satma efsane olacak sende... Satarsanda haberim olsun
Kazasız belasız keyifli sürüşler...
(ayrıca plakası yeter )
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Amin dostum, sağolasın.
Sağol Ertekin'cim. Vallahi o kadar çok anısı varki bu motorun; Yeşim'le beraber gidip bakmamız, nikahımızda gelin motorumuz olması vs.. Birkaç kere niyetlendik ama hep vazgeçtik. Evladımız gibi bizim, kolay kolay satamayız herhalde. Plaka da ayrı güzel tabiiki
Hem bazen düşünüyorum, satıp ne alacağım diye, inan aklıma başka makine gelmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)