Emre hayırlı olsun modifiyen lakin bende de var philips diamond vision beyaz ampul ne yazıkki hiç iyi aydınlatmıyor Gt 250 R 'da ben 75 Ytl ye almıştım çiftini
Emre hayırlı olsun modifiyen lakin bende de var philips diamond vision beyaz ampul ne yazıkki hiç iyi aydınlatmıyor Gt 250 R 'da ben 75 Ytl ye almıştım çiftini
Kardeş super olmuştaa sanırım farları değiştiriken kapatları tam kapanmamıs farların içi buha yapmışş dikkat et toz olursa camur olur ileride görünüşü kötü yapar kardeş tavsiyesi gerikalan super gözüküyor ALLAH en ufak cizikten korusun
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
bende ön cam ile egzosu beğendim.karbon sinyalleri biliyorum bizim burda pahalı olduğu için bende başka küçük sinyal aldım ama güzel oldu. kazasız belasız sürüşler
Bence ön cam siyah yerine beyaz olsa dahada güzel dururdu. Birde farlar xenon olursa o motoru görmeyecek kişinin kör olması lazımBeyaz ön cam motorun rengine uyum saglardı xenonlar ise daha iyi bir görüş ve görünüş saglardı.
Bunların dışında yapılan uygulamarı bende güzel buldum
cok güzel olmus eline sağlık sade seyler daha güüzel görünüo zaten.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
motor harika modifiyelerde çok yerinde ve güzel olmuş tekerin düz bassın
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Dün akşam Yeşim ile yanımızdan
bu fotoları koymak için mi erken kalktınız?
Paylaşımın için teşekkürler Emre!
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
eline emeğine sağlık çok şık olmuş.kazasız sürüşler.
Emrecim süper olmuş...
Allah kazadan beladan korusun... Nazar değmesin....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Süper olmuş...Gördüğüm en yakışıklı 600f.....Kazasız belasız kullan motorunu
Motoruna gösterdiğin özen takdire şayen derçekten çok güzel görünüyor
bir yer hariç motorun dört dörtlük diyeceğim ama o plakadaki GS işi bozmuş
şaka bir yana güle güle keyifle kazasız kullanmanı dilerim.İşte budur motorcu
motor güzel olmuş jikis
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
10 numaraaaaaaa olmuss nazar değmesinnn
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
standarttan daha hoş durduğu kesin şuan motorun,daha bi agresif olmuş hatlar daha keskin...
Emre; ellerine sağlık Allah kaza bela vermesin
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
motorun cok yakışıklı dehşet bir şey ya
çok sade ve hoş olmuş emre. kazasız belasız dikkatli kullan. yakın takip yapma
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)