nie bu gece herkes benm topicleri hortlatıo yaa
nie bu gece herkes benm topicleri hortlatıo yaa
true love..
Drift Religion
emin eski konuları hortlatma ayıptır
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ne p.ç etmiştik motoru, zati sonunda satılamadı motor, hayrına takas ettik
en son hatırladığım kadarıyla anahtarsız çalışıp, marşa bastığımızda stop ediyodu
GKN MOTORS
ya bende bakıyım saf saf kac ayın konusuymus sagol emin abi gidip lastikleri boyayıp geliyom ben
allah rızası için o motoru bir yıka...belki yaptığın çalışma daha hoş durur
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Lastiği solvent içeren bir boyayla boyamak, kauçuğun yapısını bozup lastiği duman eder.
ustat bı ara yıkat motoru :D
yha abi bu boya nası boya , bi de ben yanakları söküp böle boyasam nası olur, lastik patlayınca yanaklar problem çıkarıo , ßelki bu çözüm olur...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Kırmızıııııııı Siyaaaaaahh
En Büyüüüüüük
Es Eeeees
Lastikler çok güzel olmuş Tam bi Eskişehir Motosikletine yakışacak dizayn Tebrik ederim ben bu fikri çalsam nasıl olur
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
bu motor satılmış büyük ihtimal siz haka yıkat diyosunuz
yaw insan önce 3ytl verirde motoru yıkatır ne len o leş gibi yazık cem öle takım elbiseyle gezmekle olmuyo bu işler
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
vay be.. ne günlerdi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)