pis herif yıkanmıyon dimi
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ah sevgili moturcuuum yazık sana naptılar boyamışlar öle tüüüü
yha tekerleklerdeki yazıları boyamak için bir kalem var ondan alıp bendemi yapsam muharrem abi giderken hoş duruyomu lastiklerdeki boyalar güzel duruyorsa bende yapem bari (gıskandım)
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
motor dururken lastikler güzel duruyoda acaba bendemı yapsam diye dusundum ama
birde o lastıkler donerkenkı ortaya çıkcak olan iğrenç goruntu var :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
giderken daha güzel görünüyo .. bizzat muharremin arkasından geldim ((: far lastige vurunca parlıyordu ..... fakat boyatmak isteyen arkadaşların özel karışım boyama iftiyacı vardır .. özel tktiklerle boyanmıştır dikkatinize ((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
sakın bunu evde denemeyin ((((: ben denerim sizin yerinize
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
boya ozel arkadaşlar jesse tükürüyo içine katkı olarak topic acılmadan 15gun once boyanmıstı hala duruyo boyalar
true love..
Drift Religion
muharrem motorunu yıkamadığın yetmiyormuş gibi hatta kendinde yıkanmadığın gibi birde motorunu jesse denilen adamın eline vermişsin gerçi o motor gideli aylar oldu ama olsun gece gece aklıma geldi birden
emin aklına başka bişey de gelmedimi ?
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)