ulen jesse buraya gelince dengel bozuldu heralde
muharrem kardeşim insan motoru temızler bee oha fln oldum yanı
bathu sen konuşme len pis kawacı
ulen jesse buraya gelince dengel bozuldu heralde
muharrem kardeşim insan motoru temızler bee oha fln oldum yanı
bathu sen konuşme len pis kawacı
biri bişi mi dediii öptm cnm
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
yaw işkencemi edionuz motora abilerim
işkence edeceksiniz bari tavana felan asıp kırbaçlasaydınız
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Muharrem kardeşim motorun Cem'in elinde bukelemuna dönmeden kaç kurtar lastikten
boyamaya başlamış valla bunun sonu hiç iyi olmayacak gibi tenhada kıstır boyaları al Cem den.
zuhah ah ah .. arkadaşlar motor kirli oldugu için canım emege kibarca mok atmışınız :D : D :D muharrem kardeşim geceleri kirden pastan farkedilmedigi için ve ayrıca ozel üretim boyamı deneme fırsatı gösterdigi için muharrem kardeşime teşekkür ederim ...
boyanın ozelikleri .. ustün yol tutuş ve performans ayrıca . 8.5 km den görünebilme .. özel ısıya dayanıklı akrilik ve fırınlanmış karışımlı boya .. ayrıca +8.7 hp beygir gücü.. muhtelif hatunların dikatlerini uzerine çekme ozelligi ( 3 hatun garantili ) ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
siparişleriniz için online satış hattı .. ve jesse acil yol yardım numarası .. 0900 918 69 31
arayın gelip boyarım ... hiç üşenmem .. 170 ebat ustu lastiklere faiz fiyat uygulanır .. 200 ustu lastiklerde jant şeridi müeseseden .. çay yok ((((((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
yol tutuş ve +beygirden tekere gelio makine acemi arkadaslara tavsiye etmem
true love..
Drift Religion
telif hakkını halledelim benim drahdörüde boyasın..
oof feci makaraa var burdaa
şiit boyacııı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
tam SÜPER...! . . .
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
YOK HAKKATEN ANLAMADIM YAW
BIRAK OLUM BU İŞLERİ YA senı her gördüğümde yağmur yagan yerdenmı geliyorsun puhahahahhahaaaaa
[QUOTE=bathu;1013266]biri bişi mi dediii öptm cnm[/QUOTE
çeynç motora hayır çeynç motora hayır
fatura almazsak kdv den düşermisiniz canım
eh bizede zaten bi pavyon motorcusu lazımdı kanka dimi haydi muharremın pavyona gidelim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
allah akıl fikir versin ne diyeyim,
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
siz önce motoru yıkayın pislerrrrr
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
lastiklerini boyayacağına motorunu yıkasana sen
ya taktınız motor kirli motor kirli (((((((((: muharrem çok mu temiz sanki ....
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)