kardeş lastikler güzel olmuşta motoruda bi yıka istersen resmini cekmeden once
Now the world is gone. Im just one.
bide motoru yıkasan süper olcak ya :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
belki ben kirli seviyorum kardeşim
true love..
Drift Religion
umarım boya geceleri parlayan türdendir yoksa cidden karizma yer yapışacak emeğine yazık olmaz umarım ve yine umarım bi faydasını görürsün
iyice mındar oldu caanım makina elinizde ya...camiaya saygınız varsa motosiklete bidaha binmeyin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sanatını konuşturmuş ama motor pis olduğundan pek belli olmuyor bence güzel olmuş siyah renge kırmızı yakışıyor zaten
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
bence cool ve gothic bir şalışma olmuşttaa once motoru yıkasaydın sana zahmet yol tutusunu nekadar etkiler bilmem ama kanlı yollardan gecmiş gibi bu lastiklerle on göhüse bir merliyn airbrush ı ister nedersin
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
işin doğrusu bence çok iyi fikir...
ama daha özenli ve dikkatli çalışılsaymış eminim çok daha güzel olacakmış...
merak ettiğim bişi var... acaba ne boyası kullandınız... hani belki yapmak isteriz die soruyorum...
açıkçası fikir olarak bence iyi... fikrinize sağlık diyecem bu yüzden...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
işiniz gücünüz yok, boş boş işlerle uuraşırsınız tabi
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ne pis motor ya:D
Orgazma Dudak Büktürür
boş kaldığında motoru yıkarsıan iyi olur.yazık o motora çamurdan gözükmüyor
yha keşke lastikleri boyamadan önce motoru bi yıkatsaydın sonra işe başlasaydınız şimdi lastikleri boyadın motoru yıkayınca gidicek herşey
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
arkadaslar ogun hava yagmurluydu ve ben yagmurda enaz 50km yol yaptıktan snr geldim oraya ve ordan cıkıp gezmeyede dvm ettik yani bi anda tutturdu jes boyıcaz die boyadık yoksa bukdr kirli diil bnm motorum brz kirli
true love..
Drift Religion
Szde kabaht bu adam bırakmışsınız bu işi yapsın diye
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
mükemmel bir sanat eseri ,müzeye kaldıralım scooterla cross mu yaptınısss, hamama götürün onuu
yaa siz varyaaa sanat tacirisiniz resmeen
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)