güzel olmuş nasıl yaptınız
güzel olmuş nasıl yaptınız
valla katalog fiyatı çifti 40ytl orjinali.
saol yıldırım
bakınca da gözlerin civil civil oluyo hemide
valla serviimde benim bi arkadaşım var beraber taktık. 10-11 anahtar 3-5 tane civata somun biraz da kablo o kadar bi de açma kapama anahtarı
saol alpi
güzel olmuş gece kullanmayı unutma
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
güzellll olmuşşş kardeşş walla ii fikir yakışmışşta hayırlı sürüşlerrrr..
Emeğine sağlık güzel olmuş güle güle kullan...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
arkadaşım bende yapmak istiyorum lütfen yadım et hemide çok yapmak istiyorum Alla a şükür elim o işlere yatar ama bitek elektiriği neden çeceğime karar vermeiyorum bana özelden bunları biraz anlatırsan çok sevinirm çok güzel olmuş bunu söylemeyi unuttum pardon
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
yan sanayi aynalar da var ama uymuyor dişleri farklı gösteriş açıları farklı.
eyvallah. gece kullanıyom zaten hissedilir derecede fark edilme hisediyorum
saol excu
saol yorgun muğlalı tavsiye ederim
valla ilk önce farları takacağın yeri tespit et. sonra da şekil olarak motorun tipini bozmucak şekilli olanları al. farları 55w'dan büyük alma daha düşükleri de vardır oto aksesuarcılarda. yuvarlak yada yassı. sonra ilk önce farları monte et. sonra motorun kafasını çıkar ve kontaktan bi şekilde bir tane artı (+) tespit et. ölçme kontrol cihazı lazım bunun için. sonra bulduğun artı'yı daha önceden taktığımız on-off anahtarın bir ucuna tak. dikkat et anahtar taktığın yeri çatlatmasın ya da yarık oluşturmasın. sonra eksiyi de şaseden al direk sis'in diğer kalan ucuna bağla. sonra kafayı takmadan kontakla çalışıp çalışmadıklarını kontrol et. hepsi bu kadar
digi_boy26 yakışmış emeğine sağlık
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
diji sislerin montajı sıradışı olmuş,duruşu çok güzel.
bağlantı hakkında öneride bulunmak istiyorum:55w lık 2 halogen yüksek akım çektiği için arayada röle ve sigorta kullanmanız iyi olur.uzun süre sisleri kullanmanız gerekirse anahtarın (on-off) kontaklarının yapışmasına veya kontaktağı besleyen ana kablonun ve hatta kontağın zarar görmesine neden olabilirsiniz.bu nedenle kontaktan aldığınız (+) yı anahtar ile en az 16Amper bir rölenin bobinine bağlarsanız,akünün (+)sından bir sigorta kullanarak kalın kablo ile rölenin kontak uçlarından geçirdikten sonra sislere verirseniz ilerisi için daha sorunsuz bir bağlantı yapmış olursunuz.
ellerine sağlık paylaşımın için.
·sevgi eylem ister·
gerçekten güsel olmuş bn de takcam kimseye bakma kimnederse desinnn on numaraaaaaaaaaaa
hemen granaj altına baglasan daha ıyı olurdu bence bende bagladım gecen yaz ama senın gıbı baglamıstım donuslerde surtme yarayıdu hemen far altı granaja bagladım hem daha net ısık alırsın yan durmasından ıyıdır tabıkı senın fıkrın hayırlı olsun bu arada onların beyaz ısıkları var onlardan tavsıye ederım 15olması lazımdı tanesının
topik canlanmuş tekrar be :D
sinan abi nin rokko büyüdüü ybr oldu:D
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
güzel omuş sisler de beyazolsa daha güzel olacakmış
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Aküden çok fazla sarfiyat söz konusu bunun dışında montaj edildigi bölge dar alanda manevralar sonucu kırılmaya çok müsait içine sindiyse ve begendiysen sorun yok ama şahsi fikrim her yiğidin yogurt yiyişi farklı tabii
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
bişi sorcam röle bağlamıcazmı
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)